Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By fazza
Nema na čemu, javi da li je ok. :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne detektuje ga programčić. moraću ručno izgleda. smor.
By fazza
Sran*e. Postoji i postupak za manuelno uklanjanje, ali je malo komplikovaniji. Možeš da proguglaš. :)
Korisnikov avatar
By andjela
odes u u safe mode (press F8 posle POST) i obrises
Korisnikov avatar
By Kiborg
Evo prvo da objasnim sitjuejšn.

Nabavio sam Corsair H50 vodeno hlađenje i namikerio ga

Slika+Slika=Slika

Zadovoljan sam kako radi, pri tom je jako tiho. E sad, ovo je samo privremena mašina(E2200+GA-P31-DS3), inače H50 će da ide na i7-930 na ploči GA-X58A-UD5. Gledajući tu matičnu /nju imam, treba samo još da nabavim procesor/, video sam da su hladnjaci za čipset i šta-već-sve-treba-da-se-hladi na ploči raspoređeni u krug oko podnožja za procesor, kao da je predviđeno da se hlade ventilatorom sa nekog vazdušnog hlađenja za procesor. Elem, da li bi već sad trebalo da brinem kako će da mi se hladi matična, jer H50 nema ventilator oko procesora. Moje kućište je CM Storm Sniper koje je fino provetreno i plus sam dodao ventilator na strani naspram procesora koji uvlači vazduh u kućište.
Korisnikov avatar
By andjela
ne treba da brines, samo obezbedi strujanje vazduha u kucistu (barem jedan vent napred intake i jedan pozadi exhaust)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by fazza

Googlanjem sam naišao na ovaj software koji bi trebalo da ga obriše: http://www.novirusthanks.org/products/n ... e-remover/

Skini program, update-uj bazu, klikni na scan i zatim obriši zaražene fajlove.

Nadam se da će pomoći.
Skinuo, instalirao, apdejtovao, skenirao i u tom trenutku (slučajno ili ne) riknula tastatura. Doduše, ne skroz, ali je poludela (umesto ? piše_?, umesto n-n6, umesto b-b5...). Tako da.....
Korisnikov avatar
By Kiborg
Evo i mene sa par pitanja opet :D

1. kompletirao sam novu mašinu, stara sad ide bratu, ali on će da kupi novu grafiku. S obzirom na njegove finansijske mogućnosti, ja bih mu preporučio neki Radeon 5670. Pitanje je da on nije overkill za Intel E2200 + Gigabyte GA-P31-DS3 + Geil 2GB

2. da li možda postoji neki bolji izbor za te pare od 5670? On bi se inače samo igrao, ali više od 12-13000 za grafičku ne može da da.

Hvala unapred :)
Korisnikov avatar
By andjela
1. nije overkill
2. moze da se nadje polovna 4870 i za manje para (oko 100€)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
4870 je odlična kartica ako je nađeš, mada vidim da ima i novih za oko 130 eur.
Korisnikov avatar
By sofia
Neki problem sa zvukom, ili zvucnicima...
Original filmove sa dvd-a zakida. Cuju se muzika, sumovi i ostali tonovi na filmu ali ne i glasovi tj. govor .
Sa skinutim filmovima sa harda i cd-a/dvd-a nemam tih problema.
Ima li spasa? :retard:
Korisnikov avatar
By erkondisn
neka opcija s podesavanjem 5.1 zvuka valjda
Korisnikov avatar
By mitrandir
A zna li ko kako se podešavaju parametri za Thunderbird? Ili, zna li neko nekog da je Thunderbird koristio za mejlove ili je taj program napravljen tek onako i uopšte ne radi a svakog je sramota da to prizna :D
Korisnikov avatar
By mitrandir
Hvala :)
Treba mi i za yahoo i za hotmail.

edit. Hotmail sam sredio. Yahoo ne mogu.
Korisnikov avatar
By Rei
Mislim da za forwardovanje na mail klijent na yahoo mora da se plati.

Ali ima neki program sta li je koji je kao neki workaround, ali ga nikad nisam isprobao. Ako imas zivaca pogledaj na http://ypopsemail.com/
Korisnikov avatar
By mitrandir
Skinuo sam YPOPs! iinstalirao ali kad pokušam da proverim poštu na yahoo nalogu i ukucam pass piše da nema mail-ova :no:
By therealrocknrolla
Originally posted by mitrandir

Treba mi i za yahoo i za hotmail.

edit. Hotmail sam sredio. Yahoo ne mogu.
NIsam sigurna da kontam sta ti tacno treba, ali ako si hteo program gde ces na jednom mestu imati sve e-mail naloge, naloge sa drustvenih mreza i koji jos sluzi i za slanje instant poruka skini Digsby, stavi prst u uvo i pevaj.
http://www.digsby.com/?utm_campaign=vid&utm_source=vid&utm_medium=vid&utm_content=vid
Jedina mana mu je sto ne registruje mejlove koji su rasporedjeni u spam folder.
By Swanheart
molba

da li neko moze da mi da link odakle da skinem Microsoft Office 10 posto jos uvek radim na Microsoft Office 2003 :deda:

Korisnikov avatar
By deran
a 2007,može-mislim da sam nešto našao...
Korisnikov avatar
By Kittrie
@andja
pisem sa lapa iz grada, samo sto ne kucam iz zbuna ispred kafica, hocu reci imas u2u i nemoj da se smejes !@
ako sam nesto lupila tesko, pripisi to pivu.
joj, sad mi se piski, idem nazad u kafic, aaaaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Andjela, pitanje za tebe... Hteo bih da uzmem konfiguraciju bez monitora do 80.000 dinara. Kompjuter koristim za standardne stvari + srednje-više zahtevne igrice, a hteo bi da mi traje naredne 4 godine... Šta savetuješ?
Korisnikov avatar
By Rei
Ja bih mu stavio radeona 6850 1 gb ili stavio neku jeftiniju plocu i ubacio gtx 460 1gb :)
Korisnikov avatar
By confinatti
Ja bih izbacio Chieftec napajanje i ubacio Corsair!
Korisnikov avatar
By blenta
koje frekvencije mobitel mora da ima
da bi ga se moglo otkljucati i koristiti u srbiji?

znam da npr motorolin droid ne moze
jer nema te frekvencije podrzane
koje mi koristimo u srb
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!