Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By reveal
jDownloader i CryptLoad i dalje nemaju resenje za glupi Captcha. A izbacili su vec 10 plug-inova da bi to resili i nista ne valja....!
Sta se taj MU sad primio, nije mi jasno....
Korisnikov avatar
By vman33
Stvarno ne mogu da vas razumem imate brzine od 1mbs ili vise 2.66 gb kao limit vam smeta,skinite 3 divx filma dnevno zar to nije dovoljno:grebanje:?. Setite se malo kad ste imali samo telefonsku vezu :eevil:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by MusicManiac
e sad....
posto procitah na par foruma da neki ljudi koji su kupili nalog tokom 2008 dobijaju 12 gb dnevno, a ja koji imam premium od 2006 2.66gb popizdim i napisem pismo rapidu.
A zato ja stalno imam preostalo 12GB, a downloadujem kao blesava... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Ja dobijam 2.66 dnevno,ne skidam svaki dan,ali mi ne ide obracun preko 12gb, to je max,onaj ostatak mi valjda onda propada ako ne skidam nista
Korisnikov avatar
By vman33
"RapidShare blocked malicious third party programs

February 22, 2009
Today our system was flooded by activities that turned out to be the result of a third-party program which has not been identified yet. Of course we are glad to see that our service inspires programmers to write software especially for other RapidShare customers. However, in some cases such software can cause unintended problems to our servers. This especially likes to happen with software used by thousands of users. In this case we have been forced to ban IP addresses that appear to be using the program in question. So if you have been unable to connect to the RapidShare homepage today, you probably have used that program. The IP ban will be removed after 30 minutes, but will be applied again instantly if the harmful activities continue. Please do not use the program again.

At this point we would like to underline our warnings about third-party software that asks you to enter your RapidShare login information. Although most such programs might be safe and useful tools for uploading, downloading or managing your files comfortably, they can also easily steal your password and send it to the program's developer. Please be aware of this risk whenever you are asked to provide your RapidShare account information. RapidShare will not compensate for damages in any way caused to you by using such programs."
Tako da dolazi kraj tim raznoraznim programima.
Korisnikov avatar
By vman33
Malo gledao po netu i spominjan i taj program kao i flashget! mada ja koristim i nisam primetio nista.Nemojte misliti da su ljudi sa rapida :lood: -i
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Jel josh neko ima problem sa rapid linkovima???????

:mad: :burner:

Od 47 delova ostala su mi josh 5 da skinem i nema shanse!!! :mad:

npr. netload radi, a bilo koji rapid link ne radi :mad:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
p.s. izgleda da je do cryptload-a :mad:

'ovako' hoce da skida.... :transprst: :transprst: :transprst:
Korisnikov avatar
By deran
Britanci se bune nešto u vezi rapida-koliko sam ja mogao da razumem,par dane im nije blo moguće da snimaju sa tog servisa...

Neko nešto zna podrobnije?
Korisnikov avatar
By Berserker
Aj da ne bih otvarao nuevu temu - koliko je pouzdano uzeti premium paket?

Što se tiče plaćanja kod nas, aktivacije, brzine (čuo sam da je nekim dnl bio 20KBps iako imaju premium)...
By Orion
Ceo 'ebeni dan ne mogu da skinem neke fajlove.
Popizdeh.

:drama:
Korisnikov avatar
By castor
Ni ja. Sa RS. MU radi savrseno kao i uvek.
By Orion
Znam ali našao sam samo glupe rapid fajlove.

:placko:
Korisnikov avatar
By constantine
ljudi sve sto ima preko rapida ima i preko torenta da se skine
ja ne znam kad sam zadnji put skidao preko rapida.....
Korisnikov avatar
By castor
ja ne znam kad sam zadni put preko torenta
meni rapid super radi
Korisnikov avatar
By constantine
pa mozda ako imas premium.. inace ovako je katastrofa......
Korisnikov avatar
By castor
pa nije
ostavis komp ukljucen u toku noci i skine ti 2 filma
By Orion
@castor[/b]

Uspeo sam na kraju da skinem one rs fajlove, thanks. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!