Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
tnx na infou

edit:
a ja ne mogu da se ulogujem... niti da retrieveujem password jer mi kazhe da email koji unesem ne postoji u bazi. :|
Korisnikov avatar
By Kiborg
Potrčao sam odmah da se ulogujem i svi podaci su kao i što su mi bili pre Velikog Pada.
Kvalitetan backup i comeback, nema šta. Još samo da se pročuje i da ponovo uđemo u novo Zlatno doba p2p_a.
Korisnikov avatar
By Rei
oh well... any invites, people? :predaja:

edit: dobio invite, hvala lepo :)
Korisnikov avatar
By andjela
happy poslato, Mr.Ja poslato :)

imam jos tri :)
By Paris
hocu i ja invitejshn kod :) na u2u:) fala
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ako nekome josh treba ja vec dobih jedan pre nego shto mi je ajda poslala. So just hit me.
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni nije stigao aktivacioni mail :( cekam vise od pola sata :(
Korisnikov avatar
By Delete
Proveri da li si mozda pogresio pri upisivanju mail adrese, i meni se cesto desi da zeznem i pogresno upisem neko slovo i sl.
Korisnikov avatar
By Paki
Ja uploadovah VIA Talas na Demonoid (thanks to deželaš :) ), ima oko 40 mega, pa ko želi da skine neka pretraži sajtić...
Korisnikov avatar
By ns.happy
da li neko od vas zna kako da pocnem seedovati na gaytorrent.ru? clan sam i slab mi je shhare ratio, a hocu da ga popravim...
Korisnikov avatar
By Delete
Mozes da uploadujes neki torrent ili mozes da skines neki i ostavis ga u svom torrent klijentu kako bi ti ratio bio sto veci za taj torrent, a tako popravljas u celokupni ratio.
Korisnikov avatar
By ns.happy
delete, znam to, mislio sam da mi neko objasni kako da pravim torent. radio sam na demonoidu i uspelo je, eno ga shljaka, ali na gaytorrent.ru nece :( pa rekoh, mozda je neko vec imao iskustva sa njima...

@swan, za demonoid ti ne mogu pomoci a gaytorrent je free za sve.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Swanheart
moze li swanimir da dobije invite :molise:
Na u2u.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš u uTorrent opciju. File->Create new torrent... (Ctrl+N), odabereš jedan fajl ili ceo folder i dobiješ .torrent fajl koji uploaduješ na njihov tracker. ali da bi to sve radilo kako treba moraš da imaš odličan upload kako bi mogao da seeduješ sve vreme. džaba .torrent ako nema seedera, a u ovom slučaju si ti (barem u početku) jedini seeder.

mnogo bolje rešenje je da nađeš neki torrent na sajtu koji si ti već skinuo nedge drugde. kreneš da skidaš i onda kad ti se kreira folder za novi torrent, prekopiraš te već skinute fajlove u njega. i tako ćeš zapravo seedovati bez skidanja.

mada čudi me da traže isključivo seed od novih korisnika. to nema baš mnogo smisla.
Korisnikov avatar
By Minie
iz neba pa u rebra...trba mi po moc oko podesavanja settings,ports itd u qtorrent-u. Sta da uradim? thanks
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!