Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Resila problem! Andjo, hvala......:shake:
Korisnikov avatar
By gorilica
Jedan od najboljih stranih torrent trakera, uklonjen link , ce 23 decembra biti otvoren za besplatno uchlanjivanje, tako da eto retke prilike da to i uchinite, s' obzirom da se ovo deshava jednom ili 2 puta godishnje, a da se ostalim danima moze uchlaniti jedino ukoliko platite, ili vam neko od regularnih chlanova poshalje malobrojne aktivacione, pozivne kodove.
Ja sam chlan, ima tome vec skoro 2 godine, i ono shto je karakteristichno za SuperTorrents je to shto medju prvima imaju kvalitetne kopije aktuelnih filmova, to shto preko ovog trakera sigurno uz file necete pokupiti i nekog trojanca ili slichno sranje i shto je najbitnije, download vam uvek ide maximalnom brzinom, koju vash protok dozvoljava.
Buduci da su im pravila jako stroga, moj savet je da ih obavezno prochitate prilikom registracije.
Toliko od mene. :)
Korisnikov avatar
By mmiki
E ovo za brzinu mi je posebno skrenulo paznju....
Hvala dlakavi. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
You are welcome! :)
Samo da ponovim ovo oko pravila, jer je jako bitno.
Ratio ne sme da vam padne ispod 1 , tako da je jako bitno da konstantno neshto drzite na seed-u jer se dobija seed bonus bez obzira da li neko skida od vas ili ne, kao da vodite i rachuna o tome kome shaljete poziv za uchlanjenje, jer ukoliko banuju onog koga ste pozvali, moze vam se desiti da i vi budete banovani.
Korisnikov avatar
By decko
Mene su zbog toga banovali na jednom sajtu :rida:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa, eto prilike da se ovog puta ispravish. :)
Poshto imam neki problem sa pokazivanjem povezanosti sa sajtom, koji nikako da reshim, ja u poslednje vreme skidam sa njega jedino filmove za koje se bash naprzim i ne mogu da chekam, a ostatak vremena seedujem 3-4 filma, kako bi mi se popravio ratio seed bonusom.
Korisnikov avatar
By colorado
Hvala!!

Ali, ja se nista ne razumem u te proporcije...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ajde frajerchino davaj te kodove, ko ce da cheka par dana.
Korisnikov avatar
By gorilica
LOL
Sve novo sa chim se srecesh deluje jako komplikovano, a kada ovladash terminologijom postaje i te kako jednostavno. :)

seed = seme, semenka, zametak, zasejati, izvaditi semenke
Oznachava fajl {dokument, slika, pesma, film,...bilo shta :) } koji se nalazi na tvom hard discu i ostavljen je u folder za deljenje, kako bi drugi, preko neta mogli da ga kopiraju od tebe, odnosno da ga posejesh na njihov hard, kada oni pozele da ih oplodish. :lol:
Kada neshto seed-ujesh, znachi da to neshto sejesh drugima, odnosno dajesh im podatke, koji oni preuzimaju od tebe.

peer = plemić, velikaš, zagledati se, proviriti
Oznachava nekog ko ima seme koje ti zelish da oplodi tvoj hard disc. :lol: Spisak peer-ova je spisak ljudi, odnosno njihovih IP adresa, sa kojih preuzimash fajlove [zeljeno seme za oplodnju] :P

ratio = omjer, odnos, proporcija
Oznachava odnos izmedju onog shto si uzeo od drugih, i onog shto si dao drugima, odnosno, ukoliko ti je ratio 1, onda si ti druge drndao [izrazeno u megabajtima, gigabajtima...] tachno onoliko koliko su drugi drndali tebe, te bi se moglo reci da si univerzalan :lol: , a aktivci [vishe si sejao, nego shto su te oplodjivali :smeh: ] i univerzalci su uvek na ceni. :lol:
Korisnikov avatar
By nEne
ratio = 1?!?! pa ja to jednostavno ne mogu postici sa omjerom brzine 1:8 :( na jednom privatnom trekeru koji mi je vrlo drag jedva sam uspeo da doguram do 0.85... jebiga.
Korisnikov avatar
By gorilica
Zbog toga postoji seed bonus.
Shto duze seedujesh neki fajl, seed bonus ti je sve veci i veci.
Ja neke filmove drzim na seedu i po par meseci, i da nije toga, ni ja ne bih uspeo chistim uploudom da odrzim ratio.
Za sve treba vremena.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne znam meni to deluje sve nesigurno.
Prvo-dok kopiras tudje fajlove mozes pokupiti i virus sa tudjeg kompa.
Drugo-produkcijske kompanije prave registar ljudi koji na ovaj nacin neovlasceno sheruju fajlove i time krse autorska prava.
Prve tuzbe za recimo serovanje muzike preko limewire su vec zavrsene strogim presudama.
Iako taj sistem zastite autorskih prava kod nas nije jos zaziveo zazivece uskoro....verovatno.
Ja imam neku odbojnost i strah i da me neko trekuje preko neta sta skidam i drzi u nekoj bazi podataka :uplasen:
Korisnikov avatar
By Zoe
Tnx :up:

Ako ne zaboravim do tad datum :giggle:
Korisnikov avatar
By andjela
a postoje i free leech torenti :) kod kojih se ne racuna download.
Korisnikov avatar
By andjela
ako necete da se petljate sa ratio... posetite ovaj sajt i skinite program RatioMaster :giggle:

http://www.moofdev.org/ratiomaster

podesi se koji je torrent klijent, ubaci se torrent file i stavi se brzina uploada :)

samo nemojte da preterate sa ratio, da vas ne banuju ako odjednom skoci ratio 50 puta :D
Korisnikov avatar
By Delete
Kod mene ovaj ratio master ne radi.
Korisnikov avatar
By gorilica
Jbg, Jazzva je bash azuran kad ne treba. :)
Probajte sa uchlanjenjem nakon ponoci.
Korisnikov avatar
By gorilica
Proveravao na sajtu, upis je otvoren!!!!
Korisnikov avatar
By ns.happy
gorilice, da ti se javno zahvalim, registrovao sam se... :cvece:
samo, ja stvarno nemam pojma sta da radim da me ne banuju. podesio sam ja svoj mikrotorent da skida, i poceo sam skidati jednu sezonu sp koja mi fali, i sta da radim kad skinem? da ne diram nista?
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne brishi je sa harda i iz foldera u kome se skinula, i ostavi da ti uplouduje sve dok ti ratio ne ugura u 1 minimum [ shto vishe, to bolje].
Korisnikov avatar
By andjela
cak su i useri svi tu sa statistikama od trenutka gasenja :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!