Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Probajte radi li vam vaš anti-virusni program!

Ovo nije virus nego samo bezopasna simulacija, ali je antivirusni programi moraju naći kao virus.

Otvorite notepad i upišite sledeće u jednom redu

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

Snimite ga kao eicar.com (save as type mora biti na All Files)

Anti-virusni program bi trebao odmah kod snimanja alarmirati, ali ako se to ne desi
skenirajte folder u kojem ste snimili file.
Možete slobodno i otvoriti taj fajl sa dva klika da vidite šta se događa.
Ukoliko vam A-V dopusti otvaranje u DOS-u vam ispiše "EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE"
A to znači da trebate novi anti-virusni program.

File eicar.com koji ste napravili je potpuno bezopasan i nije virus.
To je standardni test razvijen u European Institute for Computer Anti-virus Research (EICAR).
Svi anti-virusni programi su programirani da ovaj fajl detektuju kao virus, ukoliko se to
ne dogodi moja preporuka je da promenite zastitu.

/izvor:forum wivo/
Korisnikov avatar
By Draco
NOD ga nashao :)

Kul fora, btw.:superheroj:
Korisnikov avatar
By deželaš
našao, ali ne kod snimanja već pri otvaranju..

ja bih hteo da proverim da li ovaj modem normalno radi :tuc:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
odmah ga je detektovao moj NODic, nema sta, odlicno radi. :party:
Kako se vama cini kada uporedjujete NOD-a i ostale AV programe, koji se pokazao najadekvatniji? Jeste da nije odg. tema za ovo pitanje, ali par vas neka odgovori, da ne otvaram bzvze novu temu.
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Xm, ta fora sa EICAR test-fajlom je stara vec mnogo godina, kontam da bukvalno svaki AV program mozhe da ga registruje u danashnje vreme (bilo pri pristupanju, ili pokusaju pokretanja, zavisi od podeshenja i nachina rada). No, u sv sluchaju koristan je sa te strane shto mozete videti da li vash AV-mezimac uopshte funkcionishe, a prednost mu je shto je i ako ne bude registrovan potpuno neshkodljiv fajl.
Inache,danas sam sasvim sluchajno po preporukama sa nekih foruma isprobao najnoviji symantec antivirus client edition (inache sam mrzitelj nortona vec dugi niz godina) i ne mogu da verujem da cu ovo reci ali-odushevio me je! :harmonika: Za razliku od standardnih programa serije Norton, nema onaj fensi-zhuti interfejs nego vrlo jednostavan, a brzina rada rachunara je stvarno neverovatna sa njim (opet prosto ne mogu da verujem za symantec...). Pa, ako se dvoumite koji AV program da isprobate, preporuchujem vam da razmotrite i ovu opciju. I da...nalazi EICAR fajl :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!