Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Firma Adobe ume da iznenadi svojim odlukama. Prvo izbacivanjem Photoshopa još početkom devedesetih -program za koji znaju i babe po pijacama koje nemaju pojma šta su Word i Exel .... zatim nas je iznenadio kupovinom Macromedia-e ... i sada je izbacio CS3 verzije svih programa!!!

Adobe Photoshop CS3 se pojavio čak u dve verzije. Standard i Extended. Extended (koju sam ja instalirao) može da importuje modelirane 3d objekte iz skoro svih programa za 3d modeling i na njih primeni texture (što je do sada bilo samo pusta želja).

Adobe je u istom cugu objavio i Adobe Premiere CS3 (za digitalnu montažu i optimizaciju videa), Adobe Affter Effects CS3 (za specijalne efekte poput onih holivudskih), Adobe Photoshop LightRoom i Flash CS3 (još uvek ne mogu da se priviknem da je Flash u porodici Adobe) :)

Samo mogu da kažem da je Adobe Photoshop CS3 mnogo brži od CS2 (a ja to verujte osetim na ovoj krntiji) ...

http://juneja.wordpress.com/files/2006/ ... acece6.jpg
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by andjela
odkada je izasao...

Izašao je za moj rođiš .. Ali dok ga ja ne probam ne mogu o njemu da komentarišem :)

Verujem da mnogi ne znaju da je izašao novi Photoshop.
Moraću deniju da prosledim kopiju :)
Korisnikov avatar
By andjela
zaboravio si da dodas i Adobe Dreamweaver CS3 :)
Korisnikov avatar
By KiWi

Zaboravio ... priznajem ...

Imam ga na disku, reče mi brat da je previše zamršen
:die:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!