Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By leobg
Ne mogu da verujem, ali za samo dva dana moracu ponovo da reinstaliram komp. Da li je neko imao slicna iskustva kao ja, trojanci me bukvalno ubijaju, ne znam kako ni zasto i to sve preko LimeWire-a, naime zadnjih pet mi je uslo kad sam pokusao da skinem spot od JLO.:zvezdice:
Korisnikov avatar
By KiWi

Od tih zezalica koristim samo Torrent ... Čuo sam da BearShare i LimeWire mogu da ubace pojedine viruse jer ih neke Firewall aplikacije ne proveravaju ... Imam Nod32 i od kada ga imam nemam problema sa virusima ... Čak mi je pronašao virus na starom disku sa programima koje sam uvek iznova instalirao kada dižem sistem ... Taj virus nisu našli ni Norton ni Kaspersky ... Što se mene tiče, NOD32 je definitivno najružniji antivirus i antispyware koji sam video, ali i najefikasniji ...

Kad su ti već ... onda i ti njima uradi isto .. samo sa ćalcima koji su ih poslali tebi ... bedak je ako si ih svojevoljno skinuo zamaskirane.
By superfly
Originally posted by Kiwi
Što se mene tiče, NOD32 je definitivno najružniji antivirus
:lol:

šta tu ima da se gleda, pa da mora biti "lep"?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by superfly
Originally posted by Kiwi
Što se mene tiče, NOD32 je definitivno najružniji antivirus
:lol:

šta tu ima da se gleda, pa da mora biti "lep"?

Cico, ja sam se navikao na Nortona koji pored svake opcije ima lepu 3D ikonicu, opis svih opcija, stilizovana zaobljena slovca .. nekad pomislim da više rade na exterijeru nego na interijeru :D NOD32 mi se uopšte ne sviđa vizuelno, ali zato čuva kuću :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!