Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Zvace se ... Novi Operater? :nerd:
Korisnikov avatar
By KiWi

Možda su kupili taj domen jer još ne znaju kako će se zvati ... Btw. počeli su da objavljuju oglase za posao ....
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Mislim da nije u redu da budu bas toliko kreativni... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Rei
Slika

Stvarno, konkurencija nema shanse pored ovakve 'kreativnosti' :giggle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pocelo pre tri meseca, ako je rok za prijavu bio 22.12
Korisnikov avatar
By KiWi

lepši i slikovitiji logo skoro nisam video :giggle: sve o njima sa logoa saznaš :D
Korisnikov avatar
By ^RAY^
kao da je Telenorov bolji?
Korisnikov avatar
By Rei
Telenorov logo poredish sa ovim? Pa nije ni meni telenorov logo neshto posebno jasan, tj pojma nemam shta predstavlja, ali da je lepo dizajniran i prpoznatljiv, jeste.
Nije da su mi logo i vizuelni identitet neshto posebno bitni u odnosu na kvalitet usluge, ali od jedne tolike firme ZAHTEVAM da se ulazhe u to. Pa meni ne bi palo na pamet da ovu sramotu zalepim na bicikl, a ne na firmu koja obrce milijarde...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Oni vecj imaju milijarde,sto para sto korisnika tako da je logo vec odradio svoje.E sad druga je stvar sto pederi imaju istancan ukus za lepo :peva:
Korisnikov avatar
By Rei
Logo nije odradio svoje niti ce ikad. Ako misle da zadrzhe te milijarde nikako ne smeju da prestanu da se razvijaju.
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa negdje sam nasao da ce se mreza zvati Topnet, ne znam je li istina. Uglavnom, Srbija, od ova 3, i nema bas operatera sa strategijom velikog dumpinga cijena. I Telenor i Mobilkom su "fancy" operateri koji dosta ulazu u nove usluge, ponudu mobitela, ali imaju i visoke cijene usluga. Mobilkom je osobito poznat po tomu, a nije ni Telenor puno bolji. Hoce li na kraju doci do toga da ce Telekom Srbija imati najnize cijene? I ba sme zanima na koji ce se nacin, ako ne snizavanjem cijena, Mobilkom boriti za korisnike.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Bas me zabole za to kakav im je logo, ako ce imati nize cene od postojecih operatera! :kopa:
Korisnikov avatar
By EnRage
Hmmm, jako me zanima kako ce nastupiti. Njihov VIP u Hrvatskoj drzi visoke cijene, a snizenja su prividna i u vidu su onoga da prvo moras platit (unaprijed, nepotroseno) da bi jeftinije razgovarao ili slao poruke. Ili snize cijenu u vidu neke akcije od mjesec-dva, a onda vrate na staro. I dalje drze vrlo visoke cijene poziva na druge mreze, a prednost im je jedan broj iz VIP mreze za 0 kn.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Konkurencija je dobro dosla u svakom slucaju...

Mislim da bi naziv Novi Operater mogao biti interesantan markentiski potez za pocetak pogotovo ako ciljaju na mladju urbanu-trendy populaciju.Uglavnom cekamo da bitka za potrosace pocne i nadamo se bar malom smanjenju cena usluga...:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!