Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Upravo sam skontao da mi touchpad zapravo ne radi na dodir vec na toplotu. Pokusavao sam da ga drljam olovkom, ali kursor se ne mice. Onda sam uzeo telefon i skontao da mi i tamo touchscreen radi--na toplotu :D i za kraj, i iPod isto ne moze da radi bez direktnog dodira koze (tople, naravno).

Odusevljen sam :krava:

A pritom osecam da je ovo tehnologija za koju ceo svet (osim mene) zna vec X godina... :cheer: :cheer: :mobilni:
Korisnikov avatar
By Escobar
Niko da podeli odusevljenje sa mnom?

Bankomat isto tako radi....:nope:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ni ja nisam znao ako ti je lakse, iako sam naviknut na touchpad, mis vise volim..
Korisnikov avatar
By Escobar
Mila, znacajno mi je laknulo, mislila sam da samo ja kaskam za tehnologijom :sweet:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam kao mali imao neku spravicu? za vežbanje tablice množenja. To su kao listovi debljeg papira sa zadacima i pored njih rupicama, i imaš kao neko stilo nakačeno na gajtan koje zabodeš u rupicu pored tačnog odgovora i sijaličica ti zasvetli. Ono što me je izbezumljivalo je što to stilo nije radilo na zadacima koje sam sam napravio na običnom papiru... Nikada nisam shvatio na koji tačno princip radi...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne radi na toplotu već na promenu provodljivosti. postoji nekoliko tehnologija proizvodnje površina osetljivih na dodir, ali se promena provodljivosti najčešće koristi jer je relativno jeftina i dovoljno pouzdana u raznim situacijama.

moguće je da si površine koje si koristio držao u ruci, pa to objašnjava zbog čega je touchpad reagovao i na tvoj telefon. zapravo je deo vlage sa tvoje kože zaostao na uređaju. da je u pitanju toplota, touchpad bi reagovao čak i sa manjih udaljenosti (jer se toplota emituje, odnosno zrači), a lako ćeš se uveriti da je za bilo kakvu reakciju neophodan fizički kontakt sa površinom.
Korisnikov avatar
By Rei
stop touching yourself :evil:
Korisnikov avatar
By andjela
i'm so horny... can't stop touching myself :p
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!