Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

TFT ili CRT

TFT
8
50%
CRT
8
50%
By down_on_the_corner
Bas me zanima koliko vas je preslo na TFT monitor. Mozete da napisete i koji monitor imate, i kakva su vasa iskustva sa TFT monitorima...
Evo ja sam od skoro ponosni vlasnik LG L1730S:sladoled:
Korisnikov avatar
By Rei
CRT, neki simens nixdorf, u skorije vreme ga necu menjati... Nije da sam zadovoljan ovim negu TFTovi su skuuupiiiiii.....
Korisnikov avatar
By nEne
ja sam na tft-u vec par godina, prvo sam imao lap-top, a sada imam 17incni tft monitor... nikada se ne bi vracao na CRT...
Korisnikov avatar
By Moa
Nista bez CRT,zauzme pola stola,dugacak,ekran blago zaobljen ma milina za rad:D
Cena je najveca prepreka zbog koje nisam uzela TFT monitor mada i ne planiram u skorije vreme,imam odlican CRT.
Korisnikov avatar
By M M and I
Kad sam kupio ovaj sadasnji CRT...tad su TFT-ovi i dalje bili veoooma skupi...pa sam to smatrao nepotrebnim izdatkom. Posto mi ovaj HP-ov CRT i dalje fantasticno dobro radi necu da ga menjam dok ne zakaze...iako su TFT-ovi ovde poprilicno pojeftinili...Ali posto je u Svedskoj inflacija na nuli, stavise imamo stanje deflacije, ocekujem da ce svakih par meseci postajati jeftiniji...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam i dalje na ubogoj CRT 15-ici. :no: nadam se da ?e mi mama&tata uskoro kupiti novi monitor, i to neki 17" LCD. u vezi sa time, vršim na njih svakodnevni pritisak. :roll:
Korisnikov avatar
By Abyss
NEC MultiSync XV17. Skupljam kintu za TFT.
Korisnikov avatar
By Bole
Za sada dell 15'' ali u naskorije vreme uzimam Sync Master 710N :trampolina:
Korisnikov avatar
By Allkey
Јао. Кад се сетим оне канте на мом столу... Прво, једва ми се утурила на сто тастатура од њега колики је. Друго, имао сам 2 цм квадратна простора за миша... Беше Самсунг 957МБ, 19 инча, деб'о ки свиња! Монитор СВЕ резолуције подржава, стварно је савршен и много сам га волео што се перформанси тиче, али је био огроман и зрачио је. Много. Продао сам га за 75 еура.

Купио LG Flatron Wide L194WT... :love:
Обожавам га! Имао сам пара, могао сам и раније купити ТФТ; али добро да нисам... Чекао сам да се нормализује тржиште и да се обогати понуда... Да сам куповао раније, веровато бих имао неког Самсунга... Но, извалио сам да је Самсунг смеће што се тиче ТФТ монитора, барем у Н серији.

Овај LG је САВРШЕН. Контраст је ОДЛИЧАН (2000:1), духови апсолутно неприметни (5 милисекунди), вајдскрин (формата 16:10) је одличан, простора има толико... А још када се убоде неки ДВД одличног квалитета и вајд формата слике, па да уживаш! У моду за филм аутоматски подешава контраст и осветљеност у зависности од тренутне ситуације на екрану и стварно то одлично ради. И не знам шта више да кажем... Боје су ДАЛЕКО реалистичније него на Самсунговим мониторима, пикселе су финије и не осетим ону ''укоцканост'' слике коју сам осетио на ћалетовом бившем Samsung SyncMaster 913N, који је доживео читаву попречну светло-плаву линију мртвих пиксела пар дана након истека гарантног рока.

Дакле, LG-у све похвале...

Будући да сам презадовољан овим монитором који није ни прићи оним аждајама од 24 инча и не знам колико неосетног одзива, дефинитивно сам за ТФТ мониторе.

Катодна цев - прошлост.
Korisnikov avatar
By Dominion
tft samsung syncmaster 940bf 19"

2ms odaziv, dushu dalo za igrice, filmove kao i za ozbiljan rad
Korisnikov avatar
By andjela
kako mozete da budete zadovoljni TN display-ima :)

imam ga i ja :)

samsung 913n

ali xPVA.... jednog dana... recimo 971p
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Bole
Za sada dell 15'' ali u naskorije vreme uzimam Sync Master 710N :trampolina:
ja imam 740 n
jes da ne znam koja je razlika ali sam zadovoljan.
Ak niš drugo a ono zato što imam mjesta iza i ispred njega :yes:
I kod nas su tft poprilično pojeftinili.
Ja sam svog platio nešto više od 200€
Korisnikov avatar
By bigirl
Tja... Still CRT... SyncMaster 755DFX (koji je počeo lagano da tamni po isteku garancije... :mad: ). A sada... Sve boje su mu nekako trule... Užas.

Planiram kupovinu TFT-a... Kog? Paaa... Onog koji većina ima i kaže da je zadovoljna.

Lm, i prošli monitor, neki Sonyjev 15'' mi je isto prs'o sa tim tamnjenjem... Baš nemam sreće sa monitorima...
Korisnikov avatar
By KiWi
CRT ... na žalost ... mada moj zet bari moju kevu da mi kupi TFT 19'' u Metoru, dok je još na sniženju ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
preskoči 19", uzmi ili 17" ili 21". 19" ima ISTU rezoluciju kao 17" što znači da je tačka veća, pa time i lošija slika. 21" ima i veću rezoluciju, pa je ok ako imaš para.
Korisnikov avatar
By Allkey
Или узми 19 инча widescreen резолуције. :love:
Korisnikov avatar
By andjela
wide nista ispod 22" i ponavljam samo neki xPVA
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!