Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Da li jos neko koristi SUSE 10.1? Oko mnogih stvari je :plavuso:
Veoma korisna stvar je npr. kriptovana particija, ali zato ne znam mnogo toga.
Npr - jedva sam instalirala Skype, ali izgleda ochajno. ICQ nisam uspela da instaliram, ne znam zasto.
I, kako da slusam muziku? Ili gledam film? Koji plejeri? 'Ajde, javite se svi koji znate vise, pa da vas zatrpam gomilom pitanja...
Korisnikov avatar
By andjela
za multimediju xmms player
Korisnikov avatar
By Rei
Verovatno znash da na linux ne mozhe da se instalira sve shto mozhe na windows?
Sad trazhim po ICQ sajtu i chini mi se da on mozhe samo na win...

Za audio je XMMS, za video Mplayer ili XINE, ne znam da li oni dolaze instalirani sa OS-om, mislim da bi trebali, ako ne onda ih skini sa neta.

Mozhda ti oko nekih stvari pomogne svet kompjutera, imaju rubriku o linuxu onako za pochetnike, zove se laki pingvini. Odesh na http://www.sk.co.yu/ i nacicesh na levoj strani sajta rubrike. :)

Eh, ocu ja linux... (a ne mogu jer ne mozhe modem da se namesti da radi pa onda nishta od toga)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
:hail2:
thx!
Pocinjem polako da se uhodavam...
XINE funkcionise! Gledacu filmove!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
:komp:

:kletva:

Is it my blond moment again or... :)

Kad pustim neki film na XINE, i hocu npr. da preskocim deo filma - kako to radim?
Spustim strelicu misa, ali nema onoga sto je bilo u Windos-u.
Jel' to tako i inace ili sam opet nesto ja tu...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
AmaroK za mp3? Radi (za promenu) ( :klap: ) , zanima me samo da li ima nesto bolje ili je ovo dovoljno ok, da se ne smaram sa dodatnim instalacijama na nepoznatom OS.
:uplasen:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam našao linux drajvera za conexant modem i radili su savršeno, tj. isto kao i pod winom. sigurno da se drajveri mogu naći, samo pročačkaj malo bolje.

što se tiče ICQ-a na Linuxu, imaš ona dva all-in-one messenger klijenta: Trillian i Miranda. oba imaju instalacije za Linux, a podržavaju sve IM mreže.

na kraju, ako si SuSe instalirala zbog kriptovane particije... stvarno si :plavuso: .
Korisnikov avatar
By Rei
Ne mozhe ovaj moj DSL modem da radi na linuxu, nema drajvera, a jedva radi i na XP... Poslednji drajver izbachen 2002. :blenta:
Korisnikov avatar
By andjela
pa napisite drajvere :p

i sam kernel je open source
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a za DSL ne znam. čuo sam da ima nekih skrnavih Siemensovih modela koji nemaju ni drajvere. budžiš, budžiš i na kraju jedva proradi...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
SuSe je instaliran iz drugih razloga, kriptovana particija je samo nesto sto mi se mnogo dopalo.
ICQ - Kopete radi.
:klap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!