Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Moj mobile-operater Tele2 uveo i novi vid pretplate. Pretplata kosta oko 17 Eurica mesecno..sto jeste visoka cifra za samu pretplatu...Ali the catch je u tome sto posle ne placas razgovore po minutu vec placas samo pocetni impuls za svaki razgovor...ali zato te razgovor od 4 sata kosta koliko i onaj od 4 minuta tj. kosta onoliko koliko kosta pocetni impuls tako da se onih 17 eurica za pretplatu bash isplati...odmah sam, naravno, presao na ovaj novi tarifni sitem... :eya: :B :love: :skuter: :surfer: :bubbles: :eya: :B :skuter: :bubbles:

Viva Tele2.se Slika
Korisnikov avatar
By unic0rn
zanimljivo.. samo da ne bude fora da naprave prichalice od ljudi koji su slali pre poruke samo i posle to ukinu :D
Korisnikov avatar
By M M and I
sumnjam...Tele2 je prilicno costumer-friendly...zato ih nisam nikako menjao a koristim ih vec 7 godina ;)
Korisnikov avatar
By unic0rn
super onda :)

nama bi mogli da smanje cene razgovora bar po pola (10 dinara MINUT van mrezhe) i bili bi hepi.

mislim, pricham s nekim 10 minuta i ode mi 100 dinara.. ludo
Korisnikov avatar
By m..
Nama bi barem mogli da update-uju svoje sajtove, elem meni umire telefon i hocu da predjem na postpaid (na mts, bel 100 bi bio dovoljan) i dobijem onaj telefon, medjutim tamo stoji vest od 27. marta, grr, i sad ili treba da zovem ili da odem tamo. Imbecilnost.
Korisnikov avatar
By m..
Inace sam skontala da ne trosim vise od 500 dinara mesecno za telefon, ali nije da se shtedim, saljem i sms i brbljam, ali sam valjda krataka kad telefoniram, nije mi jasno, za dve nedelej sam potrosila citavih 150 dinara iakosam pricala svaki dan bar 2x (doduse sa onima sto su mi na friends and family, ali..)
Korisnikov avatar
By M M and I
JA bash volim Tele2...kod njih i telefon dobijesh uz veliki popust...a ne morash ni da idesh da kupujesh ni telefone ni accessories...sve ima u njihovom web-shopu...izaberesh, platish karticom i za 2-3 dana ti dodje kuci poshtom :gitara:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa ja sam u Nemackoj trosila 15 evrica za 3 dana, to je bas isplativo, 17 evrica za mesec dana....wow...a kakve su im tarife po pitanju roaminga?
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by superfly
baš mi je drago zbog tebe. :maji:

Meni je jos draze zbog mene... :dancingfever: Pa ti vidi :balon:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Delete
Pa ja sam u Nemackoj trosila 15 evrica za 3 dana, to je bas isplativo, 17 evrica za mesec dana....wow...a kakve su im tarife po pitanju roaminga?
To pojma nemam...ne zavisi nesto narocito od njih vec od zemlje u koju idesh i operatera kojeg u toj zemlji izaberesh...znaci svuda razlicito...Mada sad se nesto shushka da bi EU-komisija uskoro mogla da natera, posebnim zakonom na nivou EU, operatere da ukinu roaming za sve mobilne koji su sa podrucja EU...tako da bi kostalo isto koliko placa i lokalno stanovnistvo...
Korisnikov avatar
By Val
Al' je sranje shto novi mob morash da placash!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Val
Al' je sranje shto novi mob morash da placash!
Pa i nije...kupujesh ga uz ogrooooman popust...A i ti mobilni ionako kostaju 200-tinjak Eurica...a ja bih kad bih placao telenorove (bivsi vodafone), Telia-ine ili tarife drugih operatera za par meseci potrosio vise nego sto kosta taj telefon...pa mi se ovo ipak mnoooogoo vishe isplati.
Korisnikov avatar
By Val
Ma kako nije? Ja uz sve te popuste dobijam mob DZABA! I to koji hocu. Naravno, uvek izaberem najskuplji, prodam ga i kupim si onaj koji mi se svidja. Cista zarada. ;)
Korisnikov avatar
By M M and I
Ja ti opet kazem da mi se ovo vishe isplati...nek mi daju i telefon od 400 Eura...sa vodafonovim ili Telia-inim cenama za 5 meseci sam opet na gubitku jer sam za to vreme potrosio kod njih tih 400 Eura u razlici...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Prije par dana je došla nova mobilna mreža u Hrvatsku, koja ?e napokon zgaziti Tele2 u Hrvatskoj (ako se išta još da zgaziti u toj mreži :lol: ) Rije? je o hrvatskoj mreži "Tomato", sa pozivnim brojem 092. A cijene su im i više nego jeftinije u odnosu na Tele2 (koji je prije bio puuuno jeftiniji od bilo koje mreže u HR). Još da samo dodam da Tele2 za godinu dana gubi pravo korištenja VIP mreže kao nacionalnog roaming partnera i onda je sve re?eno - Tele2 je uništen (Tele2 je pokrio svega 20% Hrvatske svojim signalom, ostalo koristi VIP signal) ... slobodno možemo re?i mission complete by hrvatska Vlada :D :lol:

Slika

Slika

Tomato start paket (konzerva u kojoj se nalazi sim kartica)

Cijene:

Tele2
Poziv unutar TELE2 mreže - 0,59 kn/min
Pozivi prema drugim mrežama unutar Hrvatske - 1,59 kn/min
SMS (po poruci) - 0,33 kn

Tomato
Poziv unutar Tomato mreže - 0,99kn/min (trenuta?na cijena, prava se o?ekuje za 2 tjedna)
Pozivi prema drugim mrežama unutar Hrvatske - 0,99kn/min
SMS (po poruci) - 0,29kn
Korisnikov avatar
By Adenim
i meni :maji:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Adenim
i meni :maji:
Originally posted by M M and I

Meni je jos draze zbog mene... :dancingfever: Pa ti vidi :balon:
Ponavljam...i meni puno drazhe :dancingfever: ...pa i ti vidi :balon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!