Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By shumadinac
Mislim-gay filmove...koji program koristite i kako ste zadovoljni s njim?Ja koristim WinMX i Ares (to je jedini na?in koji znam da skinem bar nešto što ne traje pola minuta).A skoro sam po?eo da koristim i BitTorrent, ali na našim sajtovima nema gay filmova, pa ako neko zna neki sajt gde se mogu skinuti gay filmovi sa BitTorrentom-bio bih mu veoma zahvalan da ga prosledi...Dakle?
Korisnikov avatar
By Moa
Ja sam skidala jedino sa Aresom i skinula sam jedan lep filmic od oko sat vremena.Ne znam za taj Bit koji spominjes jel mozes dati malo vise informacija o njemu?
A inace imas DC++ program,gde imas gay hubove,u kojima ljudi sharuju iskljucivo gay tematiku,pesme,filmove..svasta...i to u ogromnim kolicinama.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Pa taj Bit Torret ti je na sli?nu foru.Skineš ga sa neta, instaliraš i odeš na sajtove koji imaju fajlove koje možeš skidati samo sa tim Torrentom.Jednostavno neko uploaduje film na taj sajt, a ti ga sa tim programom skineš, pa moraš-po završetku skidanja-da držiš program otvoren da bi mogli i drugi da ga skinu(što više ima nas sa tim filmom, brže mogu drugi da skinu-sajt ima malo oštra pravila, ali najnovije filmove možeš da skineš za par sati).Ako te više zanima poseti podzemlje.com.A ja bih ti bio veoma zahvalan kad bi mi malo objasnila oko tog DC++, pošto do sad nisam uspeo da ukapiram o ?emu se radi.Hvala:bicikl:
Korisnikov avatar
By Moa
DC++

Na ovoj adresi imas celu temu posvecenu samo ovom programu pa probaj da skontas,ako ne budes mogao obrati se meni ili MM and I koji je apsolvirao taj program :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!