Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Uskoro vecni zivot !?!

1. Verujem u skorasnja dostignuca vecnog zivota
3
27%
2. Verujem, ali ne preko kompa ...
Nema glasova
0%
3. Dozivecu ja to ...
1
9%
4. Mozda ce doziveti oni koji se rode u ovom milenijumu ...
4
36%
5. Ne verujem u vecni zivot
2
18%
6. O cemu se ovde prica ?!?
Nema glasova
0%
7. Ne znam, ne zanima me ...
1
9%
By Бреее!!!
Britanski futurolog Ijan Pirson ocenio je da ?e ve?ni život biti mogu? sredinom 21. veka zahvaljuju?i kompjuterima, koji ?e mo?i da sa?uvaju sadržaj ljudskog mozga.

"Realno je o?ekivati da ?emo oko 2050. godine biti sposobni da prebacimo sadržaj mozga u mašinu i na taj na?in smrt više ne?e predstavljati problem", rekao je Pirson u intervjuu za londonski nedeljnik "Obzerver".

Na?elnik odeljenja za futurologiju Britanskog telekoma rekao je da ?e tehnika prebacivanja sadržaja u kompjuter biti toliko skupa da ?e u po?etku biti rezervisana samo za bogataše.

"Ukoliko ste siromašni, ?eka?ete 2075. ili 2080. godinu kako bi to postala rutinska stvar", ocenio je britanski futurolog.

Futurologija uzima u obzir predskazivanja o brzini napretka tehnologije i informatike.

Pirson je rekao da je ostvarivanje takvog poduhvata još u domenu nau?ne fantastike, pošto je neophodno da ra?unar poseduje "svest" kako bi prikupljao sadržaj ljudskog mozga i da bude sposoban da poseduje "emocije".

"Ne slažu se svi, ali ja smatram da ?e biti mogu?e stvoriti kompjuter sa sveš?u i ljudskom inteligencijom pre 2020. godine", ocenio je Pirson. (RTS)
:foto: :vijaca: :volinevoli:

Sta mislite, da li je to moguce, da li cete to doziveti ... da li bi voleli, sta ce se sve dogadjati na planetu ?!? :sluske:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:smeh:

Presnime te na mashinu pa sta kloniraju te i furash dalje?

Naravno da nije moguce i naravno da necu doziveti jer cemo se samounishiti dotle na ovaj ili onaj nachin.

I naravno da ne bih voleo...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by unic0rn
:smeh:

Presnime te na mashinu pa sta kloniraju te i furash dalje?

Naravno da nije moguce i naravno da necu doziveti jer cemo se samounishiti dotle na ovaj ili onaj nachin.

I naravno da ne bih voleo...
Hehe zamisli da te presnime u komp i drzhe te tu dok te ne kloniraju, pa za to vreme ti zhivish potpuno svestan situacije unutar kompa - gledash pomocu web kamere, prichash pomocu zvuchne kartice ... :smeh: :smeh: :smeh:

Shto se tiche drugog dela posta, apsolutno se slazhem :sekirica:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa onda bi mi konachno bilo jasno shta oni na chatu rade - cam drk i phone sex :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By s0k0j
Originally posted by Breee!!!
Sta mislite, da li je to moguce, da li cete to doziveti ... da li bi voleli, sta ce se sve dogadjati na planetu ?!?
Pa neko ?e to verovatno doživeti ali ja li?no nisam za to.
Verujem da ?e ljudi koristiti iskustva ste?ena tokom života i mlada tela koja ?e im se dodeliti (koja ?e kupiti :puzzle: ) pa ?e biti sve gori i zlo?udniji.
Ne, nisam za to.
To je propast sveta.
Korisnikov avatar
By ciceron
Ne samo da verujem da ce se to desiti vec i potpuno podrzavam ideju. Na zalost, ne verujem da ce se to desiti u naredih 300 godina ali do kraja ovog milenijuma svakako. Smatram, kao ateista, da ne postoji dusa niti bilo sta sto ne moze nizom nula i jedinica da se prenese u vituelni svet pa ako treba i u novo telo.
Treba samo razmisljati binarno i shvaticete da smo svi mi samo nule i jedinice. Znam da ce sada zlobnici reci: vise ima nula, ali to je realnost. Inace, ova ideja je vec predstavljena u jednoj epizodi Dosijea X.
Korisnikov avatar
By KiWi
Da pretpostavimo da ?e to biti mogu?e do kraja naših života ... i šta onda? .. to nije kraj biološkom umiranju, ve? umiranju svesti ...
ako me presnime na neki komp, moj um i moje ideje ?e se razvijati .. i ja ?u živeti u toj mašini, ali ?e moje telo, zajedno sa mojim mozgom telesno ostariti i umreti.. to je ?isto kopiranje .. mislim da to nije pravi ve?ni život .. ve?ni život je mogu?nost da ti održe telo i um u savršenom stanju neograni?eno dugo, a da pritom živiš kao i svi smrtnici ...

ima onih koji su zaleðeni u te?nom amonijaku i misle da ?e živeti ve?no... ja mislim da kristalizacija vode u led u organizmu trajno razara tkiva i da to nije ve?ni život.. jer te nikada ne?e probuditi...

ve?ni život još uvek nije ni u fazi teorije.. koliko je tek daleka prakti?na primena?
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Kiwi
Da pretpostavimo da ?e to biti mogu?e do kraja naših života ... i šta onda? .. to nije kraj biološkom umiranju, ve? umiranju svesti ...
ako me presnime na neki komp, moj um i moje ideje ?e se razvijati .. i ja ?u živeti u toj mašini, ali ?e moje telo, zajedno sa mojim mozgom telesno ostariti i umreti.. to je ?isto kopiranje .. mislim da to nije pravi ve?ni život .. ve?ni život je mogu?nost da ti održe telo i um u savršenom stanju neograni?eno dugo, a da pritom živiš kao i svi smrtnici ...
Pa ja mislim da to nema veze sa fizichkim starenjem, sporedna stvar je bioloshko umiranje, ako te kloniraju i ubace tvoju svest u novo telo, imacesh apsolutno identichno telo + jedinstvenu mogucnost da se secash svega iz proshlog zhivota. Znachi zhiveo si, napravio pauzu, i onda nastavio... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!