Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
joj šta je shazam? to mi svi pominju u poslednje vreme a šajaznam šae šazam
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ma idi jebote, ja sam mislila nešto tipa za lansiranje nuklearnih projektila koliko mi bitno predstavljaju

imam nešto slično ali ne znam gde mi je telefon da vidim kako se zove.
hvala na objašnjenju :lol:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Ah, da, to mu je sekundarna, manje poznata opcija. :P

A kada projektil digne u vazduh koju vec omanju drzavu gadjas, automatski pusta Friday od Rebeke Black na loop 30 dana.
Korisnikov avatar
By Madonna
moram da se pohvalim da sam čačnuo i koristio s vremena na vreme xperiu Z, galaxy sIII kao i sIV kao i htcove razne i svaki, S V A K I ANDROID FLAGSHIP zastajkuje preskače štucne tu i tamo :sweet:
Korisnikov avatar
By blenta
to je normalno sa open source sistemima

ako oces da ne stucne tu i tamo
napravis zatvoren sistem
gde nista ne moze da se promeni sem onog sto je fabricki predvidjeno
kontrolises svaki aspekt
i odobravas individualno svaku promenu

e da
i nadjes gomilu ovaca sposobnu da da progutaju pricu kako je to super i inventivno i revolucionarno
Korisnikov avatar
By 2kune
moj novi superšajni i startrekovski samsung galaxy note ne želi da se spaja sa XP-om SP3... da pređem na 7-icu ili 8-icu odma bi se spojio pizda jedna neoliberalna... :katemoss:
Korisnikov avatar
By HalfJack
U glavi sam zaglavio u eri mobitela kada je Nokia 3310 bila najpopularnija, lol. Ovo danas stvarno nemam pojma šta je šta i ništa ne znam koristiti niti me briga. :kosa:

Imam neki htc samo zato jer mi ga je netko kupio a prijašnji mobitel iz 1845. godine mi se je raspao, pih.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Music Maniac v2
Dropbox ,facebook,messanger,viber
Free Fall - frozen disney igrica
i app za red voznje :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
prošlog septembra sam popustila i nabavila jedan maleni cigleni sa androidom.
mislila sam da ću do kraja života vući one cigle svoje (STILL LOVE DEM!), međutim..
i nabavim u tom trenutku jedan od najjeftinijih telefona koji je išao uz određeni tarifni paket (najjeftiniji)
sa nekim smešnim performansama
android verzija jelly bean

i šta se dešava od tad..

ništa.
eno ga, radi, kotrlja, ne zajebava previše (i samsung E2600 me je zajebavao s vremena na vreme, šta)
nemam pojma
više zamerki imam na sam telefon nego na sistem al' to je već druga priča, kol'ko para tol'ko muzike
nabaviću bolji
....nekad

al' dobro, igrajte se, ljudi, lepo je to
Korisnikov avatar
By ultraviolet
mislim da ne treba da se oglašavam na ovakvim temama
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2649626#p2649626]kirk napisao:[/url]da li neko zna da li je aplikacija - Usluge za Google Play https://play.google.com/store/apps/deta ... .gms&hl=hr nephodna za android, tj. da li smem da je izbrisem, posto mi zauzima 35 mb? :(
jeste, ako se ne varam. to je jedna od komponenti koju google redovno apdejtuje i preko nje ide mnogo drugih ažuriranja.

ot:

android je super samišljen, ali mene izluđuje lagovanje koje je nedopostivo. koliko sam shvatio, zavisi od vrste interfejsa (samsung, htc, google), ali i dalje ne vidim brzinu i odziv kao kod iOS-a.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!