Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Moa
Uglavnom se u ovom folderu resavaju problemi i postavljaju pitanja u vezi racunarske tehnologije sto je sasvim i razumljivo jer je najzastupljenija i dostupna sirokim masama.Zelela bih da na ovoj temi napisete koje teme bi voleli da postavim koje se ticu u vezi drugih tehnologija,i takodje isto vazi i za nauku.U naucne stvari se doduse jako slabo razumem tu zelim Vasu pomoc,da postavite neke teme.Ja sam vec postavila teme koje se ticu svemirske tehnologije medjutim dosta slab odziv je bio i jako mi je zao zbog toga.Ovo je apel da ovaj folder malo zazivi i da napokon opravda svoj naziv Tehnologija i nauka.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja bih recimo voleo da se postoje?e teme, ali i sve budu?e a u vezi sa ra?unarima prebace u folder IT, jer predstavljam da je za to i napravljen.

od ostalih tema, stvarno nemam pojma šta bi mi bilo interesantno, jer se bavim najviše upravom IT-jem.

btw, evo ja sam dao par odgovora na svemir i ostalo. :hvala:
Korisnikov avatar
By Rei
Neke opshte nauchne zanimljivosti ... neshto shto bi svakom bilo zanimljivo da prochita, bez neke obaveze da komentarishe i td... :)
Korisnikov avatar
By jukie
Sa moje biološke ta?ke gledišta, stvari oko kojih se diskutuje su stvari oko kojih se svaða, npr. prepiska sa Marijanom oko toga da li su ljudi fiziološki prilagoðeni na ishranu mesom :vijaca:
Zato mislim da više pažnje treba posvetiti razmeni informacija a manje diskusiji. Takoðe se slažem da kompjuterska tehnologija treba da bude u posebnom folderu.
Korisnikov avatar
By Rei
Ja se recimo ne slazhem da kompjuterska tehnologija bude u posebnom folderu, imam neki utisak da korisnici retko otvaraju podforume (kao ja npr...), Chak bih recimo potforum IT Q and A stavio u glavni folder pod vazhno, time bi se tom forumu odnosno toj temi namenjenoj pomoci korisnicima povecala posecenost...
Korisnikov avatar
By ratko_ns
Moj predlog (sli?an REI-ovom - bemtipadeže): Forum kompjuteri i internet (ili uopšteno informaciono-komunikacione tehnologije) kao glavni i podforum Nauka i tehnologija (možda bolji naziv Nauka i priroda).
Naravno IT Q & A kao sticky - važno u forumu: kompjuteri i internet ili ICT.
Informaciono-komunikacione tehnologije je mnogo bolji naziv od Kompjuteri i internet, zbog tema koje nisu striktno vezane za kompjutere (mobilna i fiksna telefonija, televizori, pegle, usisiva?i, frižideri ... :) da ne nabrajam dalje)
Korisnikov avatar
By Rei
Ma bre ne bih ja nishta razdvajao, chemu svrha toga? Ovo nije neki ultra-prometni forum pa da se mora bilo shta razdvajati radi bolje preglednosti. Svashta.
I mislim da sadashnje ime ne treba menjati, sasvim lepo odgovara forumu.
Korisnikov avatar
By ratko_ns
Originally posted by REI
Ma bre ne bih ja nishta razdvajao, ...
Promašio sam ono "ne" kada sam ?itao. :) Sorry, moja greška.

Mada kada bi se razdvojilo bilo bi logi?nije i lakše za snalaženje. Ovako imamo folder (forum) Tehnologija i nauka u kojem se raspravlja samo o ra?unarima, pa teme koje su vezane za nauku padnu u "zape?ak".

Dok podforum "IT Q & A" po meni nema svrhe, jer se sve ionako postuje u Tehnologija i nauka.
Korisnikov avatar
By Rei
Razdvajanje jednog neprometnog foldera na dva josh neprometnija ce imati samo negativan efekat. Razdvajanje je logichno kod izuzetno prometnih foldera i samo se u takvim sluchajevima razdvajanjem neshto postizhe.

Am I right?
Korisnikov avatar
By Rei
I dushice ribo bre hocu da chujem tvoje komentare na nashe komentare! :oklagija:

:evilkiss: :evilkiss: :evilkiss:
Korisnikov avatar
By ratko_ns
Originally posted by REI
Razdvajanje jednog neprometnog foldera na dva josh neprometnija ce imati samo negativan efekat. Razdvajanje je logichno kod izuzetno prometnih foldera i samo se u takvim sluchajevima razdvajanjem neshto postizhe.
Am I right?
Kakav negativan efekat ?e imati razdvajanje dva neprometna foruma?

Meni recimo nije uopšte logi?no imati forum zezanciju i razbibrigu i kafi?, pošto se u oba foruma pišu veoma sli?ne (iste) teme.

Nije poenta u prometu, ve? u tematskoj organizaciji. Malo mi je nelogi?no da se iste teme javljaju u forumu Tehnologija i nauka i IT Q&A. Zato sam i predložio ono što sam predložio. :) To ne?e napraviti "prometnijim" date forume, ve? ?e korisnici lakše na?i ono što ih zanima. Zna?i forum ICT, sticky tema Q&A (ili bolje FAQ), podforum Nauka i priroda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!