Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
nisam nasao pretragom

ali ima li, o veliki magovi piraterije, program koji ce da skida datoteke redom
a da pritom podrzava filesmonster da ne moram da klikcem nista i idealno ne unosim capthove

ako usput skida i bez cekanja genijalno

ranije sam koristio cryptload
dok se nije izjalovio

:bubbles:
Korisnikov avatar
By constantine
probaj jdownlader mada njemu ne radi samounosenje capthova. madji skriptu za svoj modem i jdownlader ce resetovati modem
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja probala oba ta, ali sam jDownloader morala da batalim jer i dalje ima restrikciju na rapidshare iako sam rapidshare više nema limitiranu brzinu. Sad koristim Mipony i mnogo mi se dopada.

Edit: Samo ako se odlučiš ovo da instaliraš, pazi tokom instalacije da klikneš na Decline za crapware.
Korisnikov avatar
By blenta
jel mozes da ga probas sa filesmonster
ne pise da je u podrzanim
Korisnikov avatar
By Waldorf
Prepoznaje linkove kad ih kopiram na clipboard i mogu da se downloaduju, ali nema podršku za premium.
Korisnikov avatar
By blenta
znaci skida sam bez da moram da klikcem i unosim capthas posle?
samo se ceka? to nije prevelik problem
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2504685#p2504685]blenta napisao:[/url]prijavio virus sa te adrese
:wtf:

Jedino što može da prijavi je false positive na mipony-installer fajl, a to je zato što antivir upozorava da installer sadrži i Babylon toolbar (koji nije virus/malware nego je najobičniji crapware). Naravno, kad dođe do njega, stisneš Decline i sve ravno. Sama adresa vodi ka najobičnijoj web stranici (txt, slike i html).

No dobro, kontam ima još takvih programa.
By Sixto
Boze kad se setim sta skinuh sa Rapida za vreme premium naloga u trajanju od 3 meseca. Ccccc...
Korisnikov avatar
By blenta
prijavio nekog high risk trojana
i instalirao gomilu dresha koja nije htela da se uninstalira

i nece da mi cita filesmonster arhive posto moram da skidam u delovima jer nemam premium nalog
Korisnikov avatar
By Waldorf
Waldorf napisao: Edit: Samo ako se odlučiš ovo da instaliraš, pazi tokom instalacije da klikneš na Decline za crapware.
Waldorf napisao:...antivir upozorava da installer sadrži i Babylon toolbar (koji nije virus/malware nego je najobičniji crapware). Naravno, kad dođe do njega, stisneš Decline i sve ravno.

^Ja lepo napisah (2x čak), klikni decline kada ti dođe do tog dela gde instalira crapware...

A meni je sve filemonster linkove koje sam kopirala na clipboard prebacio u program i pročitao, probala sam sa nekih 5-6 linkova - pojedinočno i bulk.

Evo članak od pre neki dan, pa izaberi šta ti odgovara:
http://www.techshout.com/alternatives/2 ... ernatives/" target="_blank
Korisnikov avatar
By blenta
kliknuo decline i skidao stiklove kad mi nudi sranja
znam za te fore

no svejedno sam dobio kojesta sto nije bilo ni ponudjivano

hvala
Korisnikov avatar
By Waldorf
Svašta..

Ništa osim tog programa mi se nikada nije instaliralo. Ni kod mene niti kod bilo koga drugog kod koga sam instalirala (daklem različiti antivirusi) ili preporučila ovaj program da sami instaliraju. Ali kakogod..

Pogledaj onaj link gore sa opisima downloadera pa izaberi šta ti se sviđa.
Korisnikov avatar
By deran
ima neko hakovanje kolaćićima-FILESMONSTER Premium Accounts & Cookies (20 Jan 2013) Free...

e sad,ja to ič ne razbiram,al ti dam link,pa vidi... :cita:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!