Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
hvala svima na informacijama.

javili su se bas svi kojima sam se nadala :)
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Zla_Barbika

Kopija iPhone-a.
lol

odakle ti to :) SGS2 nema nista zajednicko sa iP, jedino zajednicko im je sto su oba uredjaja smartphones :)

e da, imaju dosta slicne procesore :) procesor u iPhone 4 je Samsungov (ne bas 100% iste, u SGS2 je bolji, btw kao i NAND flash)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Kittrie

.. i tako na brz izgubis aparatic od 520eu. :cookie:
Vodim se logikom da cu teze izgubiti jednu nego 21 stvar.
kontam potpuno, samo SVE za sta ti treba mozes da dobijes u skroz slicnom izdanju i za 300 jura najopustenije, ako ne i manje... nisi navela nesto za sta bi ti bio potreban dual core cpu, giga rama, neke silne aplikacije itd..
Ukoliko ispunjava kriterijume koje treba da ispuni, cena nije bitna, kupicu taj od 300eu, jer, kao sto navedoh, ne nosim tel. kao modni detalj, niti mi znacajnu ulogu igra to sto je nesto poslednji, pretposlednji ili model iz prosle godine.

Licno, najzadovoljnija sam bila sa n900 i ako neko, kome nije bitan datum proizvodnje tel. zeli da kupi novi tel. on ispunjava zahteve, svakako bih ga preporucila za kupovinu i mislim da ce se na nekom dugorocnijem planu pokazati kao kvalitetnija i korisnija spravica od Samsunga, zbog kojeg je otvorena ova tema.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!