Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Znači, podešeno mi da se posle 10 minuta uključi skrinsejver, a posle 20 min da se isključi ekran u sleep mode. Skrinsejver se uključi na vrijeme i kako treba.. Međutim ekran se posle isteka vremena uopšte ne isključi tj. nastavi da radi skrinsejver ili se na nekolika minuta isključi pa se onda opet aktivira i prikazuje skrinsejver.

Nije problem do pomjeranja miša - provjerio sam...

Upomoć! Ovako mi radi ekran po cijelu noć kad ostavim da se nešto skida.. :burka:
Korisnikov avatar
By horus.
kontam da je do sistema... :neznam:

vidi na netu drajver za tvoj monitor... mozda to pomogne... :hmm:
Korisnikov avatar
By erkondisn
vjerojatno do sistema... provjeri em drivere em sistem da li je kompletno updatean, i da se nije nesto sjebalo. ako ne nadjes bas bas nikakvo rjesenje uvijek mozes i ponovno instalirati sistem.

a nitko ti ni ne brani da, u medjuvremenu dok ne pronadjes rjesenje, i bildas prste pritiskom na OFF :)
Korisnikov avatar
By Olórin
Uradi update drivera za grafičku karticu i matičnu ploču. Stara verzija CATALYSTA je znala da brljavi. U Device Manageru proveri da li je sve u redu ili se pojavljuje ? kod Power/Display/Monitor. Ako ništa drugo skroz isključi screensaver i samo namesti Turn Off Monitor After 15 mins. Sve ostale opcije na Never.

Inače koji program koristiš za download? JDownloader, µTorrent? Može se desiti da sam program dovede do naglog povećanja korišćenja CPU ili jednostavno ima ugrađeni addon protiv sleep moda. Za laptopove je još crnje.

Ako baš ništa ne uspe imaš software koji radi kao Power Managment na steroidima. Nađi negde crackovanu verziju i namesti kako ti odgovara.
Korisnikov avatar
By andjela
ugasis monitor na dugme kada ga ne koristis
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by andjela

ugasis monitor na dugme kada ga ne koristis
Ja ti i radim Anđela, ali moj muž ga redovno ostavi uključenog, a meni moja ekološka svijest ne dozvoljava da ga pustim da radi i troši energiju bez potrebe.

Primjetio sam da kada uključim/restartujem komp, kraće vrijeme se gasi pravilno i bez problema.. kao da se kasnijim radom i upotrebom pokrene neki proces koji ometa gašenje monitora..
Korisnikov avatar
By andjela
tada pogledaj u task manageru ima li nesto sumnjivo od procesa (cega nema na pocetku dok radi ok)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!