Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by mitrandir

E, 'vako:
-pre cca dva meseca imao sam problem sa web cam-om, tj. kad sam hteo da ga pokrenem moj cam (A4tech) je iz čista mira prestao da radi. U meniju pod Source ili Devices nema više imena kamere već samo vidi TV karticu. U isto vreme Tune up utilities traži da Disc doctor uradi drive scan pri sledećem podizanju sistema, a kad se sistem diže dva puta pokuša da skenira drajv i dobijem poruku da skeniranje nije moguće zbog nedavno instaliranih programa koji su napravili neke promene ili šta već. I ja onda oborim sistem i sve radi kako treba neka dva meseca. Ali, od pre neki dan imam potpuno isti problem-ne radi cam, trazi scan disc, ne može da da uradi, samo što sad znam da nisam instalirao ništa od programa bar mesec dana. Drajver za cam sam opet instalirao ali bez uspeha, cam i dalje ne radi. Nisam stručnjak ali rekao bih da nije problem u cam-u već ili u windows-u ili je možda sistemski HDD dotrajao.
Any ideas?
:D
Korisnikov avatar
By andjela
ne znam ja se ne bakcem sa tim web kamericama, ali kada bih zuimala neku to sigurno ne bi bio neki krsh (aka A4Tech, canyo i sl) od 2000din
pisu drajvere za njih nogama.

zna se zasto logitech kamera kosta koliko kosta
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ma nije samo kamera problem. Problem je to što se to drugi put ponavlja - kamera prestaje da radi, Tv kartica prestaje da radi, pri startovanju Windows pokušava da uradi scan disc i ne uspeva...
Korisnikov avatar
By andjela
koji software koristis za tv karticu? da li si instalirao nesto slicno pre nego sto je pocelo da otkazuje?
Korisnikov avatar
By mitrandir
TV kartica je WinFast PVR2, tj. Leadtek WinFast TV2000 expert. Drajver je najnoviji sa Leadtek-ovog sajta. Prošli put kad se ovo desilo nisam bio siguran jesam li nesto instalirao. Sad sam siguran da nisam.

Sad videh, to sam zaboravo da napišem, a isto se i prošli put desilo, nekoliko programa se ne startuju jer im fali mfc90u.dll.
Korisnikov avatar
By zozefin st
nisam uspela da instaliram nero,
zna link neko dobar link za skidanje nera?
By Swanheart
Originally posted by zozefin st

nisam uspela da instaliram nero,
zna link neko dobar link za skidanje nera?
ja sam prestala da koristim Nero kako sam ubacila legalne sisteme i skinula
Ashampoo Burning Studio 6
i za sada mi funkcionise bolje nego nero
Korisnikov avatar
By antibiotic
HELP!
u pitanju je samo jedna odredjena srpska web stranica (.rs)
Kaze:
Internet Explorer cannot display the webpage
kao da uopste nisam konektovan na internet.

Dijagnoza kaze da mi je Kofiguracija ok, ali sajt is not responding.
Nece ni na jednom browseru, izbrisao coockies i temp. files, deinstalirao/instalirao firefox,
i dalje nista.
Na jednom tudjem kompu sam uspeo, sve normalno funkcionishe, na mom nece.

U pitanju je jedan portal sa forumom.
Pa se pitam: da li je moguce da je tamo neki glavonja blokirao moj pristup kroz moju IP adresu?
Da li je to ili sl. uopste moguce?
Korisnikov avatar
By maka
HELP

sad sam slucajno uradila neko brzo skeniranje kompa, preko programa koji se zove SpeedUpMyPC, pise da mi je stanje kriticno i da imam 958 issues, 3 su mi otklonili za dz, bas su se otvorili,a ako ocu sve, moram da platim.

ne koristim antivirus,pa se pitam dal je to normalno?
hahahahaahahah salim se

stvarno ne koristim antivirus mesecima, nek mi neko preporuci neki free za windows 7, merci :sesir:
By loreenche
jesam ja to upravo dobio cetvrtu zvezdicu ili sam je imao pre? :S
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!