Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
ok resimo sam problem sa zvukom na windows 7:

- Click on the volume icon in the system tray, then click on the icon at the top of the volume slider
- Go to Properties
- Then Change Settings
- Driver tab
- Roll Back Driver
- Reboot

Just using onboard sound (no sound card).

bezveze, ova sedmica mi se sve manje i manje svidja :/
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by antibiotic

ausus
:lol:

Potreban je tachan model... Pronadji oznaku svog modela pa idi na http://support.asus.com/download/download.aspx

U prvom polju izaberesh notebook, u drugom seriju, a u trecem specifichan model, izaberesh OS kad te pita, i skinesh audio driver.

E sad vidim da postoji neka A6000 serija, i u njoj model A6Jc, to MOZHE biti tvoj laptop, ali nemaju drajver za 7, samo za Vistu 32bit, ali ako to jeste tvoj laptop, probaj sa time...
Korisnikov avatar
By antibiotic
sve je ok, rei,
popravio sam... kao.

javljam se kad opet nesto zataji,
hvala u svakom slucaju!
Korisnikov avatar
By haemoglobin
e dobra je skroz sedmica...ja stavio cimeru i nekim drugarima...ok je skroz
Korisnikov avatar
By DarkStar
ja se bavim sedmicom još od prve public beta verzije (RC)... generalno, Win7 je zakon! premašio je sva očekivanja, a očekivanja su bila poprilična zbog Viste koja je prihvaćena kao VEOMA loša!

Ipak, Microsoft je Microsoft, te je mnogo stvari ostalo takoreći nedorađeno... WMP11 je odličan, ali osim novog izgleda i poboljšanih funkcionalnosti nema ništa novo... vizuelizacije i dalje stare, skinova nema, EQ je i dalje užasan, a progress bar se baguje ako je program idle duže vreme (oko pola sata)... više podržanih formata je super, ali neke i dalje ne reprodukuje bez eksternih kodeka... ripovanje diskova ostalo isto...

izgled samog GUI-a je užas, u tom pogledu mi se vista više sviđala, mada sam uspeo to da zaobiđem ;)
XP mode=jako korisna stvarčica :)
za gamere, Win7 je mnogo stabilniji od XPa ali stare igre teško rade bez tweakova...
Media Centar je odlično poboljšan, mada ga ja ne koristim
podrška za stari hardware je top-notch, što bi se reklo.
UAC je takođe mnogo bolje radi nego na visti i zapravo služi nečemu

Microsoft Security Essentials, nova verzija starog Windows Defendera, poboljšan u pravi full antivirus je sve što meni treba za zaštitu :)
Windows Firewall RADI kako treba, Windows Update se ne baguje i ne smara, sada zapravo imam kontrolu nad time šta i kako, a ne k'o na XPu gde mi se podešavanja izbrišu svakim novim security update-om XD

mogu ja ovako do sutra... Win7 zakon, dugo sam skupljao keš za original i ne žalim...
Originally posted by Kragi
Originally posted by haemoglobin87

e dobra je skroz sedmica...ja stavio cimeru i nekim drugarima...ok je skroz
:up: vista upgrade
Ljudi već odavno govore: Windows 7 was my Service Pack for Vista XD
Korisnikov avatar
By Rei
na pirate bayu mozhesh da skinesh lekic za to, mislim da se zove 7 loader, i gledaj da je uploader trusted ili vip

you didnt hear this from me :flasher:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ironija. ironija je kada imate windows 7 a koristite DOSBox (an x86 emulator). :zid:
By Shoplifter
pitanjce.

instalirao mi se update za koji kasno shvatih da ga ne želim, a kada probam da ga nađem na listi instaliranih koji se daju aninstalirati - nema.

how on earth do i find it? :drama:

u pitanju je kb890830 win malicious software removal tool (za koji sam čitao da postoji sumnja da mu je nakačen wga pa sve zbog zbog toga piiiiitam)
Korisnikov avatar
By Madonna
e a GDE čitaš to gde se sumnja za ovo ili ono da ima wga? :drama:

ja sumnjam za svaki pa već mesecima ništa ne instaliram :retard:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa jel ti iskače ono DIS KOPI OF VINDOVS IZ NAT DŽENI
šta radiš s tim?
ili imaš original? :lukavi:
By Shoplifter
@0

neam pojma. na random preko googla pa naletim već na neki geeky forum thread il koji članak, ne sječam se ni kako sam do ovih saznanja došao :imbecil:
By Shoplifter
i ako neko zna za ovo što je null pitao, blagoizvolte podeliti sa pučanstvom.
Korisnikov avatar
By Madonna
ma pitao ja u onoj mojoj QQ temi al niko nije teo da mi rekne. :sigh: fala tebi :sesir:
By Swanheart
Originally posted by Null

pa jel ti iskače ono DIS KOPI OF VINDOVS IZ NAT DŽENI
šta radiš s tim?
ili imaš original? :lukavi:
org na oba racunara, samo sto je na laptopu basic a na racunaru ultimate :lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!