Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
''

Jako zanimljiva ideja, ali mislim da je potrebno navići se :)

Ja imam da zveram kojegde dok hodam, pa to verovatno nesvesno radim i dok surfujem ...

Zamislite kucate poruku na laptopu očima i bacite pogled na neki ružni smajlić i pomislite "koja debilana ... gori gif nisam video", a kompjuter protumači da želite da ga dodate i uvrsti ga u poruku ... nije baš sve toliko jednostavno ... i ne može se baš sve odraditi očima ...

Već vidim dateing sajtove za one koji imaju ove laptopove "NakedEyeContact" ili "WebEyes". Pa postavite svoju fotografiju, a sistem vam posle par dana pokaže koji su delovi vaše fotografije bili najgledaniji :) pošto sad zna gde ko gleda :D
Korisnikov avatar
By Mars
Pa za one oduzete (jel se tako kaže?)...Stephen Hawking i ostali...da ne kažem jako korisno nego od životne važnosti.
Korisnikov avatar
By Evdokija
a sta je sa onim koji imaju oko koje igra, znate ono kad im oko sheta bez njihove volje. mogu slucajno da obrisu windows.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Evdokija

a sta je sa onim koji imaju oko koje igra, znate ono kad im oko sheta bez njihove volje. mogu slucajno da obrisu windows.
Gleda kupus,vadi meso.
Korisnikov avatar
By Madonna
i'm a bad, bad, bad person, lady gaga.
pa šta znam, ne dopada mi se. onaj lik ima ogromno čelo
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Evdokija

haha :)

jao bilo je u nekoj seriji to :) to igrajuće oko :D
By J...
Originally posted by Mars

Pa za one oduzete (jel se tako kaže?)...Stephen Hawking i ostali...da ne kažem jako korisno nego od životne važnosti.
Da, za te ljude je odlicno a ako bi poceli da se masovno proizvode za sve mislim da bih prestala da ih koristim. Dovoljno je sto me bole oci i glava od gledanja u monitor, jos da moram da ih toliko pomeram. Nema sanse. :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Podjednako zanimljivo koliko i zastrašujuće. :hipnotizer:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by J...
Originally posted by Mars

Da, za te ljude je odlicno a ako bi poceli da se masovno proizvode za sve mislim da bih prestala da ih koristim. Dovoljno je sto me bole oci i glava od gledanja u monitor, jos da moram da ih toliko pomeram. Nema sanse. :zvezdice:
cico ti ih nesvesno pomeraš :) obrati malo pažnju i videćeš da ti fokus u roku od par minuta obiđe ceo ekran :D
By J...
Originally posted by KiWi

cico ti ih nesvesno pomeraš :) obrati malo pažnju i videćeš da ti fokus u roku od par minuta obiđe ceo ekran :D
Kiwi, nemoj ti meni cico, pomeram ja nesvesno ali kad probam svesno da to radim onda mi nije ugodno uopste. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!