Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
snimak traje pola sata... možda da ukratko pre'staviš u čemu se sastoji odvratluk?
Korisnikov avatar
By Pauceti
Evo ukratko:

Niko nije ocekivao toliki uspeh Facebooka a jos manje igara koje idu uz njega.
Kompanijama se to svidelo jer sad obrcu multimilionske cifre. Fokus je uglavnom na poenima.
Tehnologija se siri tako da ce postojati sve vise slicnih programa koji ce se bazirati na tom points sistemu.
Ima referenci na dosta hitova kao i njihov inovativni put do konzumenta.
By J...
I dalje ne vidim sta je tacno odvratno :neznam:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma lik je debil.
Klasicni predstavnik industrije koja ubija samu sebe svojom pohlepom.
Propustio je glavnu poentu procvata FB igrica. Besplatne su. Shto vishe vremenom ubacuju te fore sa kupovinom za pravi novac, to vishe ljudi gubi interesovanje za njih i okrece se drugom vidu zabave.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Zvuci stravicno, ne bih delio njegov entuzijazam da nas to moze uciniti boljim osobama, ali ko zna? Ta tehnologija ce doci, a da covek i ne primeti ili stane da se zapita.

Stravicno mi zvuci to sto se na ovaj nacin nece bodovati samo to da bi dobili nesto na popust u prodavnici, ili bolji uspeh u skoli ili na poslu, vec je sasvim moguce da ce taj sistem ici dalje, i mesati se sa drugim "duhovnim" kategorijama, tako da neki skup bodova moze da govori o tome kakvi smo mi kao ljudi uopste (?!)

Kao sto np. sada neko sakuplja lajkove po fejsbuku, pa onaj ko ih ima vise automatski znaci da je voljeniji u drustvu, sto opet znaci da je bolja osoba, a onaj koji nema puno lajkova verovatno nije toliko vredan paznje, dosadan, osobenjak itd. sto znaci - losiji covek.
By alexandermagic
Video u trajanju od 28 minuta i 19 sekundi. Tko bi to sve odgledao. :D

OnT: Who cares?
Korisnikov avatar
By Dirrty
A kakav je sistem postojao do sada?

Nisu li se ljudi "bodovali" po fizičkoj privlačnosti, uspehu, novcu i još mnogo čemu, kroz vekove?!

Meni link iz uvodnog posta ne pokazuje to o čemu pričate, već neko sranje od par minuta o Jurasic Parku!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!