Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Ako neko moze da mi pomogne - kako da napravim novu particiju u windows7? Kupio sam racunar, instalirao operativni sistem, ali nisam odmah prilikom instalacije podelio na dve particije.

Cini mi se da to mogu i sada preko windows-a? Mozda gresim...

Ja sam isao na disk managment, ali jedino uspem da nadjem komandu za kreiranje novog "virtuelnog hard diska" a nisam siguran da li je to ono sto mi treba jer ne razumem te termine.

Hocu da imam particiju na koju mogu da stavljam muziku, slike i slicne stvari a da mogu to da sacuvam ako se ukaze potreba da jednog dana instaliram ponovo windows i formatiram pri tome particiju na kojoj je instalacija...
Korisnikov avatar
By Madonna
to je zato što si išao samo next next next
dok instaliraš sedmicu, pita te da deliš na particije
Korisnikov avatar
By Rei
http://windows.microsoft.com/en-US/wind ... -hard-disk

Znachi ako nemash neparticionisanog (jel to pravilan termin, unallocated :shrug: ) prostora, a nemash, morash da smanjish postojecu particiju Shrink Volume opcijom i na novonastalom prostoru napravish novu particiju.

Defragmentuj disk pre particionisanja.
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Ma video sam ja tu opciju dok sam instalirao ali me drug nagovarao da ne delim na particije jer racunar sporije radi... :s

Posle sam se predomislio i shvatio da mi je ipak mnogo prakticnije da imam dve particije... :(
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Resio sam problem tako sto sam sve formatirao i ponovio instalaciju, ovoga puta napravio dve particije... Isao sam komplikovanijim putem... :P
Korisnikov avatar
By Stripi
ja radim to sa acronis disk suitom. Ok radi.
I ne slušaj više drugara.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by plavetnilo

.... ali me drug nagovarao da ne delim na particije jer racunar sporije radi... :s
:qqlele:

Rece Stripi, Acronis Partition Expert, a imas i Partition Magic... U svakom slucaju mora da ti bude prazan HD, kada pravis particije... Na jednu stavis Windows i pratece programe, na drugu sve ostalo. Nije fora samo u brzini, vec i u tome da sacuvas svoje podatke, ako ti prsne Windows.
Korisnikov avatar
By plavetnilo
E bas to! Zbog podataka sam to i uradio... Hvalaaa! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!