Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Moj drug ima laptop sa monitorom koji mi se ne svidja jer daje dosta losu sliku i boje kada se gleda sa strane ili nekog slicnog ugla. Vidim da su u poslednje vreme dosta aktuelni led monitori, ako ne gresim u imenu. Da li oni imaju bolje osvetljenje i da li im je resen taj problem lose slike kada se gleda sa strane?

Treba li takav laptop da trazim (sa led monitorom)? Ako ne, kako se zovu ti monitori koji su malo kvalitetniji...?
Korisnikov avatar
By CareBear
Monitori sa LED osvetljenjem daju svetliju i ravnomernije osvetljenu sliku i nesto prijatnije boje za oko, a i trose nesto manje struje od "standardnih" CCFL. Jos jedna njihova prednost je sto se na njima vremenom manje degradira kvalitet osvetljenja. Sto se tice uglova gledanja, to moze da zavisi i od serije do serije, a kamo li od modela do modela ili od proizvodjaca do proizvodjaca. Generalno svi noviji ekrani na modelima srednje i visoke klase imaju odlicne horizontalne uglove gledanja (sa strane), a vertikalni (gore-dole) su dosta manji i puno variraju.

Mislim da ti je najbolje da napravis neki uzi izbor, pa da na licu mesta pogledas koji ti model daje najbolju sliku, jer je to i subjektivno.
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Hvala! :liz: :smilegrin:

Ja sam vec nesto malo gledao po net-u, a za sada mi je ovaj racunar u najuzem izboru. Ne koristim racunar za igrice, pa se nadam da ce mi ovakav biti savim dovoljan.

http://www.millhouse.rs/promo-detalji-170.html

Jos da vidim da li je monitor odgovarajuci... :peace:

Jedva cekam platu! Jedva cekam platu! :mackodlak:

:lol:
Korisnikov avatar
By andjela
ali ima mnogo losiju graficku i ne znam da li je 100% LED ekran
Korisnikov avatar
By Delete
Rece da ne koristi racunar za igrice, pa sam pomislila da bi bio i sa ovim zadovoljan.

Pitanje za autora teme: zasto ne bi obisao neke prodavnice, pa tamo odabrao nesto sto ti odgovara? Online kupovina nije bas najzahvalnija kad su laptopovi u pitanju.
Korisnikov avatar
By CareBear
Ako si se vec resio na kupovinu, onda ti je najbolje i da odes da vidis vise racunara live, pa da odlucis da li ti se dopada ekran, tastatura i touchpad, generalno design i izrada...
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Delete

Rece da ne koristi racunar za igrice, pa sam pomislila da bi bio i sa ovim zadovoljan.

oops :) sad vidim pise Ne koristim za igrice, ne videh ono Ne :D
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Vidim da cu morati dosta da setam po prodavnicama! :)

Kod ovog Dell laptopa mi se stvarno dizajn svidja, a kamericu ionako ne koristim i stvarno mi ne treba za neke igrice i sl.

U pravu ste, idem u obilazak prodavnica!
By Swanheart
ja koristim hp 530 i evo vec 2 godine ( da cuknem u drvo ) radi odlicno
njega sam uzela jer mi ne treba za igrice niti mi treba kamera
sluzi mi za neke hajd recimo osnovne potrebe ne za "izdrkavanje" ( da s` tako izrazim )
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Ipak sam kupio onaj Toshiba laptop... Cim sam ga video uzivo zaljubio sam se! :)

Hvala svima na savetima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!