Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Raketa krstarica

Ovo je program koji navodno udvostrucuje brzinu interneta, ali samo kad se surfuje ili salju slike, primaju i salju mail-ovi itd...

Moj iskren savet:

NEMOJTE OVO DA KORISTITE

Zvuci apsolutno nelogicno i nigde se ne pominje kako radi, a i brzina interneta ne moze da se poveca softverski, tako da ovo smrdi na neku gadnu prevaru.

Jedino mi nije jasno kako smeju da javno postave ovako nesto...
Korisnikov avatar
By Rei
Ovo radi na onaj fazon da kompresuje sadrzhaj pre nego shto ga prosledi tebi, tj verovatno radi tako. Neobee je u doba dial upa imao program koji se zvao Speedy i koji je radio isto to (makar se za mene doba dial upa zavrshilo prvom dostupnoshcu ADSL-a, ne znam da li josh nude taj program). Na kraju skidash manje podataka shto na kraju dodje na malo ubrzanje, ali slike budu onako kockaste kao kad preterash sa .jpeg kompresijom, tj to je upravo ono shto se dogadja. Nije prevara. :) Tj nije bila u neobeejevom sluchaju (ja koristio).
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Raketa Krstarice ne kompresuje slike koje se šalju kao prilozi u porukama.

Ukoliko vam neko pošalje sliku kao prilog uz poruku, ta slika će stići na odredišnu e-adresu u originalnoj veličini i rezoluciji.

Kompresuju se samo slike koje su linkovane sa Interneta: to znači da u e-poruku treba da stavite link ka slici koja se u stvari nalazi na Internetu, dakle, slika ne ide kao prilog uz poruku.
:puzzle:

Na koju foru onda ubrzava surfovanje?

Jedino sto mi pada na pamet je da ne krece sa skidanjem slika dok se ne skine sav HTML pa se dobije utisak brzeg surfovanja, ali to zavisi od browsera...
Korisnikov avatar
By Rei
Moguce da i tekst kompresuje, ili shalje stranice iz cache-a. Dunno, zaboravio sam.
Korisnikov avatar
By bern
Koristi Operu i uključi Turbo Mode. Kompresuje i slike i tekst.
Korisnikov avatar
By Madonna
koristi hrom i 1mbps dwnld adsl :eureka: nmnčm
By loreenche
I jos onda stave da ti server notice dolazi na krstarica chatu svakih 20 minuta...

SRAMOTA! Od mene :spank: ! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!