Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Jazzva
I still like them more than iPods... :nokti:

I da... click wheel mi je bio mnogo zajebaniji za korišćenje od jog wheel-a :D .
Ćuti mrzitelju svega sto je Apple-ovo! :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa sad, to su tvoji lični afiniteti. a o click wheelu bismo mogli pokrenuti čitavu lavinu diskusija, no činjenica je da je Apple za tu tehnologiju nadobijao gomilu nagrada za dizajn, ergonomičnost, inovativnost, pristupačnost, etc. što sve govori u prilog click wheel-a. :trep: ali 'ajde sada, ispašću još veći geek (ako je to ikako moguće).
Korisnikov avatar
By iJazz
There, there :mazi: ...

Ok, stoji, Apple ima svoje pluseve...

Što se tiče MP3 player-a... Creative Zen :love: .

Jedino što bih još mogao voleti: Olympus-ov m:robe MR-100 ili MR-500i :love: ... Ovo prvo, crveno-crno Slika...

MR-100

Slika

MR-500i

Slika

Мод. едит: Постављен thumbnail.
Korisnikov avatar
By Allkey
Заиста ми се допада све Apple-ово, али стоји чињеница да су прецењени...

Да сам неки буржуј, имао бих све верзије iPod-a за сваку прилику. Мислим да је тако једино интересантно. Shuffle бих носио стално и увек јер је компактан и качи се и за уво колико је мали, Nano бих носио у приликама када сам елегантније обучен за неку свечаност уз неки Самсунгов телефон из оне танке серије, за Mini и немам неку посебну прилику, док бих класичан носио сваки пут када идем у град у неку шетњу, излет и слично, због могућности репродукције видео клипова.
Korisnikov avatar
By Neve
Upravo uzeh Nano novi.. i sad mi traži da ga restore-am.. jel to znači da ću izgubiti igre koje su došle s njim? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Neve
:D
Fala.
Maja črna duša. :medo:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pretpostavljam da si morala da instaliraš noviju verziju softvera koja je izašala nakon što je tvoj iPod proizvoden. nećeš izgubiti ništa "fabričko", ali gubiš sve što si sama ubacivala - pesme, plejliste, prilagođavanja itd.
Korisnikov avatar
By spliff
Slika

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

jedina zamerka je shto nije zapravo 16 gb, vetj 14.8 ili tako neshto :snob:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by spliff

jedina zamerka je shto nije zapravo 16 gb, vetj 14.8 ili tako neshto :snob:
Pa to je uvijek tako, moj disk od 2 tB ima zapravo 1,8 i neš sitno tB
Korisnikov avatar
By andjela
kupila sestra danas iPod Shuffle presladak je malisa :)
Korisnikov avatar
By Allkey
ipod shuffle novi je ko vagitorija

a ja još uvek volim svog nanića, prethodna generacija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!