Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Elem, ja bih da uzmem ovaj telefon preko vip post paid ponude, ali me zanima jedna stvar u vezi sa njegovim "nedostatkom", pa vi koji se razumete u to, moooollliiimmm vas da mi odgovorite:

htc tattoo ima android 1.6. verziju OS, koji ne podrzava bluetooth file transfer aplikaciju. To je reseno u verziji 2.0. o kojoj se prica vec izvesne vreme, i koja je, cini mi se izasla (ili ce vrlo brzo izaci). Ono sto me zanima je mogu li na ovom telefonu instalirati android 2.0. da bi podrzavao bluetooth file transfer?

Unapred hvala! :)
Korisnikov avatar
By andjela
koliko vidim jos se nigde ne spominje da ce biti official update za tattoo. za hero ce biti
Korisnikov avatar
By Berserker
Preporučujem da ga uzmeš.
Takođe kad budeš kupovala, raspitaj se je li moguće naručiti neku masku za mob preko njih sa sajta
http://www.tattoomyhtc.com
gde možeš da napraviš jedinstvenu masku za svoj model (15€ je maska)
Korisnikov avatar
By Oziris
U VIP-u postoji izbor od 4 maske, jedna se jako svidela mojoj zeni (za nju uzimamo mob, btw)... Ma, MENI je mob bombonica, pre svega zbog operativnog sistema, ali opet - ne znam kako ce njoj pasati zbog nedostatka bluetooth transfera...
By williamsmith
koliko vidim jos se nigde ne spominje da ce biti official update za tattoo. za hero ce biti
Korisnikov avatar
By ns.happy
realno, ja blutut koristim jednom u par meseci...
Korisnikov avatar
By Rei
Zar to ne bi, na neki ironichan nachin, bilo neshto originalno :alikako:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Plasticno govno. Lepsi mi je svaki model Anycool-a
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!