Jest, Angra, zoroastrijski zloduše!
Ali nema više smisla ovo. Pekinška patka (ako ništa, barem kao naziv benda) možda i ostane, ali Bejdžing opasno grabi. U Guardianu već odavno pišu Mumbai, a sad i Kolkata. Nakon više varijanti, zaista ne znam kako se, u Louisiani izgovara "cajun". Ili bolje reći, znam, ali ne znam kako bi trebalo "ovdje". A "ovdje" su i Mormoni sagradili hram. Znam, imaju oni zadane okvire, al' liči k'o da sam je ja slagao s lego-kockicama. Uglavnom, nije "Mormonska crkva" već kao što svi znamo "Crkva Isusa Krista svetaca posljednjih dana", ali ja ću to morati izučiti prije nego shvatim što je pjesnik htio time reći. Stigao sam do dijela gdje su Mormoni zajedno s lokalnim domorocima napadali vlakove, pljačkali i ubijali po ... ehm ... Uti (Utah). Koja religija - sve dokumentirano, zna se, samozvani prorok, recikliranje starijeg, ubijanje neistomišljenika i sl., a ljudi se još čude teističkim koceptima.
Ovo je nekako otišlo, off... On topic, Fejs mi je sav strgan i glup za korištenje. Natrag na mirc i bolje, u birc. Ako ga Mormoni ne zabrane, do tada...
(ženske su redovito ugodno popunjene, zaobljene s frizom iz '50-ih, i u svijetlosivim regnmatlima, no ponekad te može spasiti tek odsjaj sunčeve zrake na metalnoj pločici "Sestra / Sister"... tipovi su ... zapravo dosta slični; i svi kupuju junk food po marketima).