Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars

Off:

Ikspirijen Hitvajz.
Gugl.
Jahu.

itd.

Vi nemate problem sa čitanjem ovako ispisanih naziva?
Da hoce neko da se seti pa da zabrani tu vukovicu.
By XanaX
Punt'stak? Izgleda klingonski, ali valjda taj apostrof stoji za muklo "e". Koje se ipak malo čuje, a i priče započinju s "Eines Tages...", i ta -s/-es varijacija u genitivu (uz još neke, manje popularne sufikse) valjda ipak nečemu služi.

A i "Berlin" je - specifičan... Iako je već postao "grad koji govori sve jezike" - ipak još ima "berlinskog" izgovora (koji obuhvaća i okolne dijelove nekadašnje DDR). Dakle u Berlinu, ipak Berlin s prije "er" nego "ea", jedino je naglasak na drugom slogu.

"Berlin, Berlin..."

(Obzirom na pravila po kojima treba izgovarati njemački u BHS varijantama, ispada da svi govorimo k'o mali Hitleri... Hitler je režao s tim "r", kod njega nije bilo niti prijeglasa niti dvoglasa niti mekog "h"...).

:dj: ejnc, cvej, trej....
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Mars

Off:

Ikspirijen Hitvajz.
Gugl.
Jahu.

itd.

Vi nemate problem sa čitanjem ovako ispisanih naziva?
ja sam sad uzeo sa neta ćirlični FAJERFOKS-tako piše,života mi,ako ne verujete,kačim sKRIN... :D

nisam teo,a sad me mrzi da opet sve iznova...:povez:
By XanaX
Ma, sve je jasno. Dobro da je Yahoo dobio to "neplemenito" ime po Swiftu, što bi tek bilo da je sajt prozvan po plemenitim Houyhnhnmima?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by XanaX

Punt'stak? Izgleda klingonski, ali valjda taj apostrof stoji za muklo "e". Koje se ipak malo čuje, a i priče započinju s "Eines Tages...", i ta -s/-es varijacija u genitivu (uz još neke, manje popularne sufikse) valjda ipak nečemu služi.

A i "Berlin" je - specifičan... Iako je već postao "grad koji govori sve jezike" - ipak još ima "berlinskog" izgovora (koji obuhvaća i okolne dijelove nekadašnje DDR). Dakle u Berlinu, ipak Berlin s prije "er" nego "ea", jedino je naglasak na drugom slogu.

"Berlin, Berlin..."

(Obzirom na pravila po kojima treba izgovarati njemački u BHS varijantama, ispada da svi govorimo k'o mali Hitleri... Hitler je režao s tim "r", kod njega nije bilo niti prijeglasa niti dvoglasa niti mekog "h"...).

:dj: ejnc, cvej, trej....
Naravno, nego kažem, kad bi se preterivalo, po hohdojču...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tungi

Da hoce neko da se seti pa da zabrani tu vukovicu.
Bićemo srećni da kad Toma dođe na vlast ne vrati jat, tvrdi i meki poluglas...
By XanaX
Jest, Angra, zoroastrijski zloduše! :)
Ali nema više smisla ovo. Pekinška patka (ako ništa, barem kao naziv benda) možda i ostane, ali Bejdžing opasno grabi. U Guardianu već odavno pišu Mumbai, a sad i Kolkata. Nakon više varijanti, zaista ne znam kako se, u Louisiani izgovara "cajun". Ili bolje reći, znam, ali ne znam kako bi trebalo "ovdje". A "ovdje" su i Mormoni sagradili hram. Znam, imaju oni zadane okvire, al' liči k'o da sam je ja slagao s lego-kockicama. Uglavnom, nije "Mormonska crkva" već kao što svi znamo "Crkva Isusa Krista svetaca posljednjih dana", ali ja ću to morati izučiti prije nego shvatim što je pjesnik htio time reći. Stigao sam do dijela gdje su Mormoni zajedno s lokalnim domorocima napadali vlakove, pljačkali i ubijali po ... ehm ... Uti (Utah). Koja religija - sve dokumentirano, zna se, samozvani prorok, recikliranje starijeg, ubijanje neistomišljenika i sl., a ljudi se još čude teističkim koceptima.

Ovo je nekako otišlo, off... On topic, Fejs mi je sav strgan i glup za korištenje. Natrag na mirc i bolje, u birc. Ako ga Mormoni ne zabrane, do tada...

(ženske su redovito ugodno popunjene, zaobljene s frizom iz '50-ih, i u svijetlosivim regnmatlima, no ponekad te može spasiti tek odsjaj sunčeve zrake na metalnoj pločici "Sestra / Sister"... tipovi su ... zapravo dosta slični; i svi kupuju junk food po marketima).
Korisnikov avatar
By Sheytan
Za sve ljubitelje Gugla jedna prijatna vest:

Američki Internet gigant "Gugl" objavio je uvodjenje novog bezbednosnog sistema u svoju uslugu elektronske pošte "Gmejl". Radi se o sistemu koji može da registruje sumnjive veze i objavljuje korisnicima poruke upozorenja, objavljeno je na veb sajtu www.zdnet.fr

Nova bezbednosna usluga će geografski lokalizovati korišćene Internet protokol (IP) adrese za priključivanje na "Gmejl", ali će lokalizacija biti šira, na nivou zemlje, kako bi se poštovalo pravo na privatnost.

Na taj način će, ukoliko bude primećena neka neuobičajena aktivnost na nivou veze na nalogu korisnika "Gmejla", on biti upozoravan slanjem poruke tipa "Mislimo da je vaš nalog bio konsultovan iz...(pa će onda biti naveden naziv zemlje)".

Korisnik potom klikom mišem može otvoriti listu poslednjih uspostavljanih veza i pročitati nazive zemalja iz kojih one potiču.

Ukoliko konstatuje neku neuobičajenu aktivnost, korisnik može odmah da reaguje promenom lozinke.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!