Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By CareBear
Konacno se i neki iPhone Dev dosetio na napravi aplikaciju koja pogadja najveci broj korisnika iPhonea i tako smo dobili Grindr. Aplikacija je nesto poput gayromea u malom, ali mozete i da vidite koliko je osoba fizicki udaljena od vas. U ovom clanku mozete da procitate kako to prakticno radi, a klikom na prvu sliku mozete da odete na zvanicni sajt.

Korsti li neko ovo na brdovitom Balkanu?

Slika Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
gledala stivena fraja kako se igra s tim u top giru... oh boy, did jeremy clarkson look unsure for a moment whether his was off :yes:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Jel su to svi ovako zgodni, nabildani i kao da su sa naslovnica iskočili registrirani na dotičnoj iPhone aplikaciji? :lol: Super mi je to kada reklamiraju te date servise pa kada svi izgledaju wow, a ono nakon registracije vjerujem da se pola korisnika frapira i ne nađe niti jednog barem sličnog onome sa "reklame" lol :lol:

ne, nisam isprobao dotičnu aplikaciju, ja sam blackberry fan :cheer: .. al ako se ne varam ima nešto takvoga i za bb, samo više u str8 obliku i ne znam jel dostupno van USA :shrug:
Korisnikov avatar
By Marvin
wow, meri razdaljinu u miljama

sex date na brzinu je dobio novu dimenziju
Korisnikov avatar
By ns.happy
verujem da ce svi dejt sajtovi uskoro imati i te mobilne verzije. zasto da ne...
By biotherm
Prvo da resim kupovinu iPhone-a, pa onda cu misliti o tome :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!