Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
Imam video converter i nemam problem sa tim, ali kako da dvd film koji je isparcan na delove spojim u jednu celinu, konvertujem u divx i dodam titlove? :drama:

Da li ce subtitles koji su radili na dvd-u raditi i ako promenim format filma u divx, ili cu morati naknadno da skidam titlove sa neta? :nerd:

Sve to radim, jer zelim da 6 dvd filmova spakujem na jedan dvd disk, a to mogu samo, ako im promenim format iz dvd-a u divx...
Korisnikov avatar
By horus.
hvala... :kiss:

a kako da spojim rasparcane filmove? :nerd:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by fazza
Kako mislish rasparchane?
film koji sam hteo da kopiram sa dvd-a na hard je rasparcan na delove...

pa ne znam kako da ih spojim u jednu celinu...

mislim da mi je andjela rekla kako... :nerd: :giggle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa svaki DVD je rasparčan u pojedine VOB fajlove. a konverteri to jako lepo spajaju i konvertuju.
By fazza
A na te delove je mislio... :lol: :)

I ja preporuchujem AutoGK. Najjednostavniji, a najbolje obavi posao. Samo odaberesh odgovarajuci IFO fajl, i pustish da radi. :)
Korisnikov avatar
By deran
Evo se mučim i sam pokušavam da nađem načina da konvertujem fajl iz DVD formata u AVI format...Kilavo...Uglavnom,uzeo sam program ANY VIDEO CONVERTER i koliko vidim,konvertuje ga,ali kako posle da zalepim delove koji ostanu posle konvertovanja :puzzle:
Korisnikov avatar
By deran
Pa fala vrlo,ali ne znam koliko će mi to pomoći-svaki program koji sam koristio je konvertovao delove,ali nije lepio:kopanos:
Korisnikov avatar
By deran
Pa i sa njim isto-dakle,konvertovanje da,lepljenje jok...
Korisnikov avatar
By deran
Izvinjenje poštovanom modu 2Q2Bstr8,da se ne lupa po glavi-nisam video da tema postoji,toliko sam razdražen bio... :bisou:

Ali,zar je toliko teško napisati par reči kao uputstvo?

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?:evilgrin:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i ja pitam - zar je toliko teško koristiti pretragu? pogotovo što je bilo identično pitanje i nekome već nije bilo teško da napiše tih "par reči".

u svakom slučaju, zalepio sam temu, valjda će biti uočljivija.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa svaki DVD je rasparčan u pojedine VOB fajlove. a konverteri to jako lepo spajaju i konvertuju.
:alikako:
Korisnikov avatar
By deran
Dakle,moj izbor je definitivno Dr.divix1.0.6.:wow:
Korisnikov avatar
By erkondisn
pokusaj s vidomi, jako je jednostavan, makar meni :yes:
By Kragi
:up:

Pored ovoga gomila DVD Rip softwarea ima mogucnost prilepljivanja postojeceg titla na sliku (ako ti takva opcija odgovara), u suprotnom skini titl :)
Korisnikov avatar
By Intelektualni masturbant
Total Video Converter fino lepi, a i prilično je jednostavan za upotrebu. A hard titlove (prilepljivanje titla na sliku) ti toplo ne preporučujem, jer sam nedavno nerve izgubila pokušavajuću da ga skinem (zamenim nalepljeni španski hard titl srpskim titlom) Sad da me biješ ne bih se setila kako sam to uspela.
Korisnikov avatar
By ns.happy
i ja pitam - zar je toliko teško koristiti pretragu?
mala digresija koja nema veze sa temom o konvertovanju - ''pretraga'' apsolutno baguje. meni kad ukucam neki pojam, ili izbaci nesto deseto ili ne izbaci nista. skoro sam trazio jednu temu koju sam ja postavio i znam koji joj je naslov, i ukucam tacno sta sam napisao u naslovu, ali pretraga ne izbaci nista. tako da to silno pozivanje na pretragu treba malo svesti na realnu meru. nekada pretraga ich ne pomaze.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!