Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By little_boy
cao, ljudi!

sledece nedelje planiram da kupim laptop i interesuje me da li biste vi pre uzeli toshibu ili dell?
zasto?
Korisnikov avatar
By Berserker
I toshiba i dell su dobri, i naravno pripadaju skupljim brendovima...
A kaki tebe interesuje??
Korisnikov avatar
By little_boy
pa meni prvenstveno treba za office, mada cu ga ja koristiti i za muziku, slike, filmove, poneku igru...
Korisnikov avatar
By delfinmne
Toshiba, ako imas para uzmi neku Tecru, serije S...
Korisnikov avatar
By delfinmne
Ako je za stalno nosenje, odlican kvalitet izrade, jaka baterija, razni anti shock sistemi onda tecru, za multimediju (citaj igrice) qosmio.
By superfly
verujem da su i dell i toshiba negde u istom rangu.

ja imam toshibu i zadovoljan sam,
čak staviše dapače.

:kosa:
Korisnikov avatar
By Frey
Kod toshibe jedino ne valja što se dosta greje, za razliku od dell-a, koji je po tom pitanju najbolji. Ipak, među toshibinim modelima uvek ima boljih konfiguracija nego među dellovim.
Korisnikov avatar
By Frey
Zaboravih: Dell često dolazi bez operativnog sistema, što meni npr. jako odgovara. Ne plaćam cenu viste uz računar. Tošiba danas u 99% slučajeva dolazi sa nekom varijantom Viste.
Korisnikov avatar
By dungoll
dell! ako biram između tošibe i dela!

a ako ti treba za to zašta ti treba, i HP će ti raditi posao, ma najjeftiniji da uzmeš radiće ti posao.

ja koristim i privatno i službeno dva različita HP-a, oba iz serije 6xxx i prezadovoljan sam sa oba. Neki kažu HP ima dizajn koji nije zadovoljavajući, ali :) dell tek nema dizajn, a opet - nije toliko bitan dizajn, već performanse!

:sluske:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Saznao sam da i jedan i drugi (Toshiba i HP) proizvodjac ima jedan poveci problem, i to u mixu sa Windows Vistom.

Naime, ako laptop ima integrisani webcam moze se desiti da posle odredjenog vremena jednostavno prestane da se pali...
Nije u pitanju kvar same kamere, vec drivera.

To se meni dogodilo, posle par nedelja besprekornog rada je jednostavno prestala da radi, pisalo je sledece:
"Closed by another application".

I kada sam to ukucao na googlu, naisao sam na zapanjujuce saznanje... da se to mnogima desava sa Vistom i Toshibom/HP-om.

Pokusavao sam mnoga resenja koja su predlagali ljudi, posto sami proizvodjaci nisu imali odgovor osim da pricekamo neke nove drivere koji ce to mozda popraviti.

Bilo kako bilo, na kraju me je stvarno usralo i uspeo sam da sredim... tako sto sam instalirao starije drivere od ovih koje sam imao trenutno sa sajta Toshibe.

Sve u svemu, previse jebenih sranja za tolike pare!
Korisnikov avatar
By Delete
Bez razmisljanja bih izabrala Dell i bila mirna narednih 10 godina.
Korisnikov avatar
By crawen
DELL!!! :)

Godinu dana je ukljuchen, bez prestanka! Radi savrsheno! Obozavam ga!

Btw, model Inspiron 1501, Athlon64 X2 1.8GHz, 2GB RAM, 160GB HDD... :)
By Ulix
Pre ovog laptopta imao sam Dellov koji je radio i radio i radio i radio i radio.
Ne znam kakvi su Toshibini, ali su moja iskustva sa Dellom odlicna.
Korisnikov avatar
By starky
ja imam toshibu,zadovoljna sam,i oni su do sada jedini davali garanciju 2 godine...a 2 godine mu vadis dusu...:)
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by starky
ja imam toshibu,zadovoljna sam,i oni su do sada jedini davali garanciju 2 godine...a 2 godine mu vadis dusu... :)

Dell daje 3 god. garancije! :)
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by crawen
Originally posted by starky
ja imam toshibu,zadovoljna sam,i oni su do sada jedini davali garanciju 2 godine...a 2 godine mu vadis dusu... :)

Dell daje 3 god. garancije! :)
ok ako je tako...onda dell...nisam znala...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!