ja sam se prosle zime zalepila za 'cokoladicu' i obigrala ceo grad da ga nadjem, bilo ga je samo na 2 mesta a onda sam dobila i objasnjenje te situacije.
sam prodavac (koji je ujedno i vlasnik prodavnice mobilnih telefona u kojoj sam bila) je imao telefon na lageru u full originalnom pakovanju ali me je izricito odgovorio od kupovine istog.. sto je, mora se priznati, poprilicno cudno uzev u obzir tendencije prodavaca telefona ka uvaljivanju cega-god samo radi uvaljivanja i uzimanja parica.
a zasto?!
kaze da su ga upravo iz tog razloga svi (uglavnom) i povukli iz prodaje jer se ogroman broj kupaca zalio odmah posle par nedelja i zelelo da vrati/zameni telefon pa su vlasnici radnji imali poprilicnih problema oko regulisanja toga. a razlog je: Chocolate jeste prelep, jeste da ima savrsen odnos cena/kvalitet.. ali ima toliko problema sa nasim mrezama da je u vecini vremena nedostupan cim se izadje iz centara vecih gradova. rekao mi je cak da je nemoguce dobiti korisnika telefona ukoliko se nalazi u npr. negotinu, boru ili negde u blizini granica.
tako da... thats the reason zasto ga nema.
btw. rekao mi je da je to generalno problem sa LG telefonima u Srbiji ali da ih ovaj model bas bas ima.
i meni je bilo zao u pocetku jer sam BAS njega htela da imam, ali sam se onda presaltala na D900 i ne zalim vise ni parice date za njega.
eto, nadam se da ce ti pomoci. da je lep - jeste, previse.
ali da nije siguran - nije.
ps: ovu pricu gore mi je potvrdila i kuma kasnije koja je telefon zamenila u roku od mesec dana upravo iz ovog razloga.

e sad.. mozda se ne desava bas svima ali ocigledno da se puno desava.