Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
znam dosta njih koji su ga hteli... ali lg... ne znam nikog da ga zaista ima, ili bilo koji od njih...
daj bwe, uzmi pare neke i idi u telenor i uzmi sa postpejdom, sta se zamlacujes, ionako pare trosis na dopune ili sta vec...
Korisnikov avatar
By bakalar
hm, da ali nema toga tamo :usamljen:

a ja bi bas njega :zvezda:
Korisnikov avatar
By bakalar
:cheer:

u jbte, ja necu imati leba da jedem, zelim hdd, mob i kartu za madonu

naravno, vec vidim da telefon prvi otpisujem i ostajem uz svoju nokiju 1600 :surfer:
Korisnikov avatar
By bakalar
ako kupim ovo moci cu da uparim LGovu mikro liniju uz njega, isti je dizajn :tetka:

[size=-2]naravno salim se :mini: [/size]
Korisnikov avatar
By ns.happy
hm, ima logike ovaj poslednji post... samo sto sam ja ovako sanjiv procitao mikrotalasnu umesto mikroliniju...
Korisnikov avatar
By Berserker
Shto se postpejda tiche, mt:s BEL paketi su najbolji, po meni.
A to shto ovog fona nema tamo... Jbg...
Ali imash u mt:s-u Nokiu 6555, Sony S500, Nokiu 6120...
Check it out: http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2031

KG800 po nekima nije losh, po nekima jeste...

Pogledaj josh koji fon sa Mobilnog sveta...
Korisnikov avatar
By bakalar
@ dooffey

ljubim te za link, ja na tom mts sajtu se ne mogu snaci
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by dooffey
Pa odveo sam te taman do telefona...
ma kapiram i snasao sam se, nego cim sam zatvrio prozor, i pokusao (posle) sam da nadjem tu stranicu nema sanse ...

:f5:
Korisnikov avatar
By bakalar
[size=-2]up, u nadi da ce neko odgovoriti [/size]
Korisnikov avatar
By Berserker
Pazi jedan moj prijatelj ga ima i ne zali se...
Probaj, shta drugo da ti kazem??
Fon je pristojan i ima super cenu, nije skup...
Jedini problem koji se moze desiti je ako otkaze port, koji ako se ne varam sluzi i za transfer i za punjenje baterije...
Moja snajka ima Samsung Z400 i sjebo joj se taj port...

Na tebi je...
Korisnikov avatar
By bakalar
ole :kiss:

hm, danas sam obisao u NSu ga skoro pa nigde nema, bla.

telefon nisam video mesecima nigde, niti sam ga drzao u ruci ...

druga opcija mi je nokia 7500, ail mi je skupa ...

na kraju cu morati da potrazim LG u BGu ...
By Paranoid Androgynoid
ja sam se prosle zime zalepila za 'cokoladicu' i obigrala ceo grad da ga nadjem, bilo ga je samo na 2 mesta a onda sam dobila i objasnjenje te situacije.
sam prodavac (koji je ujedno i vlasnik prodavnice mobilnih telefona u kojoj sam bila) je imao telefon na lageru u full originalnom pakovanju ali me je izricito odgovorio od kupovine istog.. sto je, mora se priznati, poprilicno cudno uzev u obzir tendencije prodavaca telefona ka uvaljivanju cega-god samo radi uvaljivanja i uzimanja parica. :fancyklap:
a zasto?!

kaze da su ga upravo iz tog razloga svi (uglavnom) i povukli iz prodaje jer se ogroman broj kupaca zalio odmah posle par nedelja i zelelo da vrati/zameni telefon pa su vlasnici radnji imali poprilicnih problema oko regulisanja toga. a razlog je: Chocolate jeste prelep, jeste da ima savrsen odnos cena/kvalitet.. ali ima toliko problema sa nasim mrezama da je u vecini vremena nedostupan cim se izadje iz centara vecih gradova. rekao mi je cak da je nemoguce dobiti korisnika telefona ukoliko se nalazi u npr. negotinu, boru ili negde u blizini granica.
tako da... thats the reason zasto ga nema. :(
btw. rekao mi je da je to generalno problem sa LG telefonima u Srbiji ali da ih ovaj model bas bas ima.

i meni je bilo zao u pocetku jer sam BAS njega htela da imam, ali sam se onda presaltala na D900 i ne zalim vise ni parice date za njega.

eto, nadam se da ce ti pomoci. da je lep - jeste, previse.
ali da nije siguran - nije.

ps: ovu pricu gore mi je potvrdila i kuma kasnije koja je telefon zamenila u roku od mesec dana upravo iz ovog razloga. :( e sad.. mozda se ne desava bas svima ali ocigledno da se puno desava.
Korisnikov avatar
By bakalar
:(

mozda bas i pitanje nije za forum, ali me interesuje, jel kuma zamenila fon jer stanuje u podrucju sa losijom mrezom ?
(odgovor moze i na u2u :mazi: )

hvala :kiss:
By Paranoid Androgynoid
hehe.
stanuje u nishu sto i nije bas podrucje sa losom mrezom jel :) i da, zamenila ga je zbog toga.. jer se bavi poslom za koji je mobilni telefon poprilicno neophodan a izdao ju je vise puta kada joj je puno trebao i eto, dobio je zamenu :(
raspitaj se lepo i probaj da nadjes nekog vlasnika/prodavca koji ce biti iskren pri davanju saveta i odgovaranju na ovaj problem, mada citam na netu bas kada sam pisala onaj post gore - zale se ljudi i koji nisu iz srbije na problem (ne)dostupnosti tako da, bice da je cak u samom telefonu problem, ne samo podrucjima dobre/lose pokrivenosti ovde.
Korisnikov avatar
By bakalar
Bla :)

okej hvala.

koji propust :/

mada se ja ne micem iz NSa :cobanica:
Korisnikov avatar
By XerYuS
imam ovaj fon vec skoro godinu dana i zadovoljan sam snjim. jedina mana mu je (po meni) da nemozes ubaciti mem. karticu. ali ako neces da ga koristis kao mp3 plejer onda je ti je 128mb sasvim dovoljno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!