Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
u poslednje vreme mi je se pojavio problem sa limewire-om, jer uopste nije hteo da se konektuje on-line...
i posle x pokusaja svega i svacega na kraju odustanem i skinem sa neta emule, ali imam isti problem...
program stalno pokusava da se poveze sa serverom, ali ne moze...
gasio sam firewall, anti virus, reinstalirao programe i dalje imam isti problem...
u cemu je problem, tj. koje je resenje istog?
Korisnikov avatar
By Paki
Verovatno problem sa portovima ili tako nešto...
Meni, recimo, eMule verzija 0.48a neće da funkcioniše iz istog razloga, ali zato 0.47c radi bez ikakvih problema...
Korisnikov avatar
By horus.
limewire mi je super radio do pre nedelju dana... :(
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Meni su prestajali da rade kad se zajebem i skinem update. Sad nemam nijedan, sve sto treba nadjem na rapidshare :unic0rn:
Korisnikov avatar
By ns.happy
skini emule plus, i tamo moras da kliknes da koristi sve servere, i onda ce da radi kao zmaj
Korisnikov avatar
By horus.
zasto imam osecaj da nije do share programa, vec do nekog bug-a u windows-u... :(
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jel kompjuter sa kog se konektuješ ide direktno na net, ili je umrežen pa se povezuje preko nekog drugog kompa?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
e jbg, baš sam mislila da bi ti moglo koristiti moje novostečeno iskustvo glede pobrkanih portova i ip adresa kod umreženih kompjutera...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by goran
Meni su prestajali da rade kad se zajebem i skinem update. Sad nemam nijedan, sve sto treba nadjem na rapidshare :unic0rn:
Eeeeeee, zato ja moj Slika nikad ne update-ujem :D .. stalno mi trazi, a ja necu :evil:

btw, ja mislila da su se pojavili neki offline share programi :lol:lol:lol: ... ne bi ni ushla u temu da nisam prochitala naslov :puzzle:

:lol:

btw2, ne znam da pomognem :neznam:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by tinkerbell
btw, ja mislila da su se pojavili neki offline share programi :lol:lol:lol: ... ne bi ni ushla u temu da nisam prochitala naslov :puzzle:
znaci, ovo je uber funnny... :smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Lepa Krepa
e jbg, baš sam mislila da bi ti moglo koristiti moje novostečeno iskustvo glede pobrkanih portova i ip adresa kod umreženih kompjutera...
problem je u tome sto ne znam u cemu je problem... :)
hvala u svakom slucaju... :hug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!