Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Samo ti preporuci. Nesto razmisljam da kupim muzicku liniju i da se ne patim sa kompom kad je muzika u pitanju. Meni se dopala neka Sony.
Korisnikov avatar
By mihailo
Imas sasvim solidan izbor te kategorije u Beogradu(ne znam odakle si).
Kada bih trebao da preporucim svakako bih bacio akcent na Bang&Olufsen jer se radi o PERFEKTNOM zvuku MINIMALISTICKOM dizajnu i VISOKOJ ceni.Ali trazio si da preporucim a ja sam sklon vrhunskim modelima i dobrom zvuku pa eto ti :-)U beogradu imas njihovu prodavnicu u Cika Ljubinoj.Samo ih poseti ali ponesi nitroglicerin ako dobijes bol u grudima kad to cujes :-).

link

Mnogo iza ove robne marke je Sony koji ja jako volim,naravno u toj klasi :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Hvala. Video sam neke stvari u toj radnji, ali su mi pticice iscvrkutale da linije jesu lepo dizajnirane ali ne i kvalitetne. :wtf:
Korisnikov avatar
By Delete
A pogledaj i sta Kenwood ima da ponudi. Imam nekoliko godina njihovu muzicku liniju i zaista je neunistiva.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Marantz, Audio analogue, technics.
ne razumem se veliko u njima, samo znam od decka da su dobri, posto je on manijak sto se tice ovih stvari
Korisnikov avatar
By mihailo
Originally posted by Sunce
Hvala. Video sam neke stvari u toj radnji, ali su mi pticice iscvrkutale da linije jesu lepo dizajnirane ali ne i kvalitetne. :wtf:
Na zalost,ne raspolazes tacnim informacijama.:nope:
Korisnikov avatar
By Stripi
meni se sviđa ova od LGa
Slika
Slika
ili ova Ovatio2 od Grundiga :D

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By erkondisn
preporucujem posebno uzeti pojacalo s tunerom (nekakav marantz ili yamaha ce biti ok) i par solidnih zvucnika... dakle komponente :yes: , pogotovo ako zivis u nekom stanu iz kojeg se neces iseliti duze vrijeme (ukupni trosak od 300 EUR je nekako razumljiv)

a sto se tice onih micro linija u cjenovnom rangu cca 100-150 EUR, vise manje sve je to slicno, neces pogrijesiti ni s kojom :) ako ces kupovati one skuplje, radje za istu cijenu uzmi ovo iznad o cemu sam pricao
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!