Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
https://www.gaystarnews.com/article/rom ... gs.Hl2kvqQ" target="_blank

Romanian Orthodox bishop quits after gay sex tape leak with 17-year-old student

A Romanian orthodox bishop resigned after a tape surfaced of him allegedly having sex with a 17-year-old student.

An alleged blurry video of Corneliu Barladeanu, the Bishop of Huși, and a mystery man circulated widely online last month. It is unclear if the original version of the video was less grainy.

:pop:

enivej, tko se nudi da napravi sex tape s amfilohijem? ^^
Korisnikov avatar
By antibiotic
ali komentari :lol:
fasisti dolaze na index.hr s namerom da bi pizdeli i srali
Korisnikov avatar
By antibiotic
I dalje mi nije najjasniji taj link izmedju svestenstva i pedofilije world wide.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Pedofili samo traže zanimanja u kojima će se što više približiti djeci na neprimjetan način- profesori, posebno vole bit one maskote iz zabavnih parkova gdje djeca nestaju po Americi ko luda, svećenici- to im je dobar alibi. Kao moralna vertikala, blizu djeci, ko će vjerovati da sam pedofil itd. To je više izraženo u rimokatoličanstvu nego u pravoslavlju. Pravoslavni popovi se smiju ženit- to je šansa automatski manja 90 posto da su takvo što ali rimokatoličanstvu sa " vječnim celibatom" je jako sumnjivo.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ma joj, ja više Provjereno ne smijem gledat. Stalno muškarci koje je silovao pop kao djecu dolaze i dijele svoje ispovijesti. Jednoga je svećenik silovao i rezao ga pritom žiletom i to sve naravno kao dijete. Pa ko to radi, majke ti mile. :( :( :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!