Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Hoće li Kolinda namah stidno pokriti glavu čipkanom krpom čim ugleda papu Franju?

Vjerujem da hoće
3
50%
Vjerujem da neće
Nema glasova
0%
Vjerujem u ljubav
1
17%
ja sam ateist
2
33%
Korisnikov avatar
By 2kune
mlada ministrantica Kolinda imade audijenciju kod NJegove Svetosti i Veličanstva pape Franje kojom prilikom se očekuje proglašenje Stepinca svetim... očekuju se Vaši vjerni komentari a imade i anketica za potrebe testiranja Vaše vjere... :opatica:
Korisnikov avatar
By Madonna
Ovo tema za tebe popaja i laerema? Pa dobro
Korisnikov avatar
By deran
vaskrso draža-sve je mogoče...

in next episode-tito & co...majku ti božju....
By alexandermagic
Objektivno bi trebala pokrit oci s obzirom na sto on lici, ali mimo toga bilo bi uputno da pokrije gl00vu u cilju impresioniranja vecine zatucanog pucanstva koje se pali na katolicanstvo, a koji su ipak glasaci. Licni interes je ispred svih ostalih, naravno suptilno prikriveno kako jednoj dami i dolikuje. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2711147#p2711147]2kune napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2711110#p2711110]deran napisao:[/url]vaskrso draža-sve je mogoče...

in next episode-tito & co...majku ti božju....
jbg... malko kasnite... u lijepoj našoj se ta epizoda uvelike prikazuje... :zid:
neće biti,ipak-pa alozjije je sad glavni glumac,domoroci se uzjebali...etc...

ćeka tile,ćeka...:cowboy:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kolinda očito neće da smršavi, a to znači da ti guzni drmatori po Vatikanu vole debele stare cure. To je super, znači - eat, Kolinda. :curka:
Jako volim, inače, vašu predsednicu, jer mi je prijatno kad je vidim, tako začešljanu i u fazonu, više je prilična od našeg Tome, ili, ne daj Bože, Dragice. O Jorgovanki Tabaković da i ne govorimo. :bljak:
Korisnikov avatar
By bern
kolinda će, naravno, biti revnosna katolikinja, obasjana svjetlom božanske promisli, stepinčevog ordenja and related shit.

a (nekim) hrvatima i hrvaticama bit će srece prepuno.

to samo pokazuje da glupost nije samo srpska bolest, iako sasvim očekivano i ponsno traže pravo na nju.
Korisnikov avatar
By 2kune
lako za Kolindu... bojim se za Karamarka... veliki je vjernik a nisam siguran da zna izmoliti očenaš...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!