Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Kao gradjanski rat. :roll:

Mrzim pucnjave, petarde, pecenja, Guce, i trubace, i navijace. Pred Novu godinu, krenu tako verovatno placeni trubaci ulicama i sviraju dugo. Ove godine su me zatekli na sred nekih virtuelnih zanimacija :lol:, i delovali su turn off.

Podelite lepote gadosti i obicaja Srbije.
ja sam u selu u kome evo bas se puca a ja ne volim to pa sam zato u kuci

nego hteo sam reci nesto drugo,

pricajuci tako sa nekim starim ljudima zanimalo me je da li se tako pucalo u nekim ranijim vremenima, oni kazu da nije i da je to pocelo u vremenu komunizma kada je dosta veliki broj ljudi krisom slavio verske praznike i onda u neko gluva doba noci iskoristi tisinu popne se na tavan kuce i kroz badze ispali nekoliko metaka u vis, to je bio tada nekakv nacin da posaljes poruku slicnima tebi da nisu sami i uraditi to bilo je veoma hrabro u to vreme.

danas za tako nesto nema potrebe i ja bih kaznjavao sve koji koriste oruzje za slavlja, a petarde bi zabranio
Korisnikov avatar
By Sunce
Najbolje da se svi domacini popenju na vrhove krovova, izvuku kite, i izdrkaju na kuce. Bar je manje bolno za usi. Za porod, plodnost i osemenjenost!
Korisnikov avatar
By bern
krivi su kinezi. koji im k. bi da izmisle barut?!
Korisnikov avatar
By Mars
Za ljude me bas briga, izdrzace (samo se malo nerviraju), ali kazu da su zivotinje zesce istraumirane.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja se na ulici od petardi trzam kao pomahnitao. Da li su mi zivci iskidani ili sam preosetljiv, tek, petarde me dovode do pseudoorgazama.
By Sixto
Da mi je videt nase Sunce kako podvriskuje s petardom medj nogama! :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pička im se svima ogadila trogloditinim stočarima! Pas mi je za novu doslovno imao nervni slom! :drama:
Skakao je na police za knjige, uvlačio se u kantu za smeće, u svaki kut stana, ispod svih kreveta da bi se tek malko primirio u zahodu ali je tjelesinom uspio blokirati vrata pa sanitarni čvor nije do ujutro mogao poslužiti svojoj pravoj svrsi. Sljedeće godine psu sipam apaše u hranu, a sebi ću si sredit prave čikete iz škvera i osut ću malko iz kalaša da susjedima objasnim neke stvari. Kad osjete kako je to kad sranja padaju na njihove balkone možda će se i oni uspavati apašima i mirno ući u novogodišnju radost poput djevojčice sa žigicama...
:giljotina:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499554#p2499554]2kune napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499536#p2499536]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499534#p2499534]Neutron napisao:[/url]Joj, devojcica sa sibicama. :placko: :placko: :placko:
ja sam uvek sam na badnje vece, ko siroce na badnje vece. :lol:
tjah, svaku priliku iskoristit će za sexy oglas... :roll:
naravno. mozda upale te sibice. ima jebaca, nazalost. :(
Korisnikov avatar
By 2kune
ma beži bre... od pustih jebača sve dobijam u mozak umjesto u dupe... a ondak pitaju odakle ženama migrene... :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!