Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Ček, ti si ozbiljan? Pa komplet religije možeš da uključiš u odgovor na ovu temu. Šta NIJE izliv u svim tim nebulozama?
Korisnikov avatar
By Tungi
A ja mislio da su to oni koji koriste oba pisma. I šta mu dođe sad to 'prevrtljivac'? :nerd:

Neka sam i govno, ćirilicu sam poslednji put koristio u 4. osnovne i stvarno mi nije bliska srcu. I to će tako ostati.
Pitanje vere i crkve već preko 60 godina kod nas ima debelu crtu patologije.
Pošto je pola veka nekritički satanizovana i marginalizovana, crkva je počev od kraja osamdesetih vaskrsla iz pepela, jer se fino uklopila u '' događanje naroda '' i naglo, skoro preko noći, dobila ogroman značaj. Veliki uticaj i moć su joj bukvalno s naba pali u krilo, dodajmo tome i osećaj nepravde zbog tretmana u vreme komunizma i doći ćemo lako do zaključka zbog čega su predstavnici SPC-a, dakle sama crkva, unazad 20 godina činili bezumne stvari, nespojive sa idejom hrišćanstva.
Nije ni čudo što je danas od temelja do krova ozbiljno bolesna.
:ozbiljan:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2421060#p2421060]Misfit napisao:[/url]
"Srbi koji se potpisuju i pišu latinicom, nisu Srbi već - prevrtljivci"
Ма каква ћирилица, и она је увезена из Грчке, вратите се старој срБској неписмености, као да су наши славни преДци писали икаквим писмом док су везли и садили репе на Озрену? Уместо што пискарате, боље би вам било да правите срБску децу или уводите струју Србљу на Космету. Ovo je prvi i poslednji post koji ostavljam na ovom bizantskom sotonskom pismu.
Korisnikov avatar
By bern
ја незнам одакле Вама право да тако причате о божјим људима. јасам бијо присутан кадје отац јојло реко даће сви некрштени горити у паклу а и сви они који се ороде са не крстима.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2421060#p2421060]Misfit napisao:[/url]topik posvećen svim onim verskim izlivima mozga. bilo da su u pitanju božji funkcioneri ili njihovi podanici, bilo koje veroispovesti, u bilo kojem obliku.

:radosnice:
Zašto ama nimalo nisam iznenađen ko je izvor ove gejnijalne izjave. :zid:

Sad mi dođe naprosto krivo što sam na svakom svakcijatom dokumentu ćirilicom potpisan. :austrija:
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2421072#p2421072]bern napisao:[/url]ја незнам одакле Вама право да тако причате о божјим људима. јасам бијо присутан кадје отац јојло реко даће сви некрштени горити у паклу а и сви они који се ороде са не крстима.
Такоје. :up:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2421060#p2421060]Misfit napisao:[/url]topik posvećen svim onim verskim izlivima mozga. bilo da su u pitanju božji funkcioneri ili njihovi podanici, bilo koje veroispovesti, u bilo kojem obliku.

Episkop zvorničko-tuzlanski poručio je da treba čuvati narodnu tradiciju, jer „nema ničega lepšeg od narodnog tkanja i veza, koje je naše i treba ga čuvati".

što se gospoda onak ne voze u taljigama.,a ne kojekavim đipovima i mercedesima... :vudu:
Korisnikov avatar
By deran
teta božen se ne poziva na narodnu tardiciju...
juče saznah nešto novo o muslimanima od jednog poznanika (srbina, pravoslavca, heteroseksualca, muškarca) koji radi na pijaci. kaže: ne može tamo da ode u javni vece, jer muslimani ne koriste toalet papir, nego po zidovima od izmeta prave arabeske.

:slika:
Korisnikov avatar
By Misfit
moraću sledeći put da posetim izložbu. novopazarski chris ofili. :love:
Korisnikov avatar
By mega therion
true story: kupili u okolnoj crkvi neki veliki stakleni krst. Popovi napravili neku vecu pompu oko tog krsta takoda se tog , da kazem, svecanog dana u crkvu slilo dosta ljudi. medjutim, babe ne bi bile babe da se nisu nacrtale u prvi red... u jednom trenutku su krenule da se guraju i uspele su da ga obore i polome. citiram popa - E sad cete kurac da ljubite! :pop:
Korisnikov avatar
By Madonna
kakvi JEBENI IDIOTI ja nemam reči
ja ne znam.
KOJI KURAC?!?!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2422217#p2422217]Misfit napisao:[/url]juče saznah nešto novo o muslimanima od jednog poznanika (srbina, pravoslavca, heteroseksualca, muškarca) koji radi na pijaci. kaže: ne može tamo da ode u javni vece, jer muslimani ne koriste toalet papir, nego po zidovima od izmeta prave arabeske.

:slika:
:doh:

Što bih volEo da je u mom prisustvu nešto takvo rečeno. :love:

---

Nego, bez obzira što ja mislio o pravoslavlju i vašim vErnicima, ćirilicu nalazim vizualno divnom i nije mi problem, pod uvjetom da postoji makar minimalna šansa da će se netko iznervirati i popizdit zbog toga, potpisat se istom mojim omiljenim naliv-perom. :D

Vaše sveštenstvo ima more javnih izliva, pa možda nekad i kopiram koji i postam ga ovdje. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!