Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
elem, svercujem se na jednom sajtu (tj spamujem reklamom) pa ujedno iscitavam postove.
Sajt je inace za Ruse (od ognja izgoreli!) u Crnoj Gori.
I vidim reakcije na onaj klip sa gej reklamom za pivo :P
Izmedju ostalog, neka se nadobudna pobozna debela ruskinja silno izgrazavala, i u nekom momentu kaze, sve upucujuci na to da su pederi djavoli kojima nista nije ugrozeno nego ugrozavaju posten narod:
"Cak ih ni u bibliji nisu dirali, sve dok nizu pozeljeli andjele".

Ha? Ima li to ikakvog smisla? Makar kao asocijacija na nesto drugo, sto je ova kvocka pogresno cula/razumjela?
By alexandermagic
Referirala se na Bibliju (vErovatno bez vlastite želje i na časni Kur'an, tj. na Lutov narod - žitelje Sodome), pa malo dokonstruirala kako joj odgovara. I za cijelu priču mislim da je potpuno nebitno da li je gospođica-gospođa pretila ili je Biomed 4 pila i u autobusu ipak bila. Kako god, ipak se radi o ženi. I ako smo pederaši i dalje smo ljudi.

Isto kao što tamo neki zlobni sotonisti smatraju da smo mi svi đuture pod ingerencijom Ashmedai-a, pardon, Asmodeusa. DŽubrad. :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Mmmmmm... evo malkice podrobnije :D

Kad su Bogu dojavili šta se dešava u Sodomi i Gomori, kakav je to razvrat i bludničenje, kako se uživa u slastima nastranih perverzija, i kako je Amsterdam mala beba u odnosu na ono što se dešava tamo, on pošalje dva anđela, nešto kao kad gay aktivisti klozetare po javnim veceima deleći kondome, da sodomljane i gomorljane probaju da dozovu pameti, ili pak da ih zastraše i isprovociraju njihovu bogobojaznost. E mućak.
Okupio se narod oko kuće u kojoj su bili anđelčići, i traži da anđeli izađu napolje, da ih svi "vide" :pervert:

Ono što dotična ruskinja nije spomenula, to je da je domaćin anđela, strejt tip, oženjen, ima dva deteta, kako bi smirio napaljenu, sladostrašćem raspomamljenu rulju, i odvratio ih od anđela - ponudio rulji da ispred kuće naprave grupnjak sa njegove dve ćerkice. Po meni, to su bile devojčice od cca 14 godina... :bale:

Nego, šta je dalje bilo - rulji očigledno gang-bang nije bilo ništa posebno i neobično, pa su to odbili, i onda su anđeli zaslepeli sve koji su bili u rulji, i poslali porodicu izvan Sodome jer će bog od tog mesta da napravi Hirošimu, pa da se bar čestita porodica spasi. Ali pod uslovom da idu i da se ne okreću nikada. E onda se ženica sažaljiva domaćinova, okrenula na pola puta da pusti suzu (garant joj bilo žao nekog kurca), i bog je krajnje inovativno, pretvori u - stub soli.
Čiča Miča i gotova priča. lepeza1

Russian-fat-woman-mode: Pederi, takvi kakvi su, naravno da su iz Sodome i Gomore. Gde bi drugo mogli da žive takvi mostrumi i bludnici bogohulni. TO SU ISTI ONI, koji su hteli da čereče i penetriraju do smrti u angele koje je blagi Bog poslao, da ih spasi!

I onda dođe taj post na koji si ti natrčao... :alexis:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pazi kad sam znao ovu pricu iz S and G - ali uopste nisam povezao to sa pederima :)))

uredio admin --- sve prozivke i osobna prepucavanja molimo obaviti na u2u
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!