Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

iliti što je Danton, po wikipediji, rekao prije smaknuća. :giljotina:

zapravo, izjava je u punom sjaju išla ovako: "My only regret is that I am going before that rat Robespierre."
http://en.wikipedia.org/wiki/Georges_Danton" target="_blank

enivej... pitanje koje se postavlja jest tko su ljudi na čijem grobu želite plesati, čijoj se smrti i propasti planirate radovati? :cheer: :snob: :rock: :party:

Slika

DISCLAIMER: Dobrice nepoželjne u ovom topicu! Be and do good somewhere else. :pljuje:
O da, ima ih par. Ne bih da preciziram na koji smo način bili povezani. :D

I, molit ću lijepo, prvo bih da se radujem njihovoj potpunoj propasti, a naknadno i ukopu. Nitko ne može strpljivo čekati kao ja, kad je to potrebno.
Otišao bih im na sahranu s osmjehom koji ne bih prikrivao. Ionako nisu tipovi osoba koje bi tražile kremaciju. :D

Samo me stra' :awesome: da im, po onoj narodnoj, zemlja ne bi kosti izmetala obzirom što su sve loše za života učinili.
By Ulix
Dobrica Ćosić

Kad krepa (ako krepa!) zapišaću mu nadgrobni spomenik.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355019#p2355019]alexandermagic napisao:[/url]O da, ima ih par. Ne bih da preciziram na koji smo način bili povezani. :D

I, molit ću lijepo, prvo bih da se radujem njihovoj potpunoj propasti, a naknadno i ukopu. Nitko ne može strpljivo čekati kao ja, kad je to potrebno.
Otišao bih im na sahranu s osmjehom koji ne bih prikrivao....
Kao da si mene pit'o!

Ima ih par svakako. U prvi mah mogu da se setim 'koleginice' koja ni po cemu nije koleginica vec priprosto govno priuceno sa egom u disproporciji sa znanjem i uticajem velikim koliko je sama suplja.

Sto rece covek, niko ne ume strpljivo cekati kao sto ja umem. Polako. Naguzicu je kad se bude najmanje nadala.
Korisnikov avatar
By Marvin
Sad si mi sa Dobricom dao inspiraciju...

Voleo bih da se Jeremiću sruši avion (dok putuje na neki grand slam), da Iliću zapadne kost u grlu na nekom krkanluku... Palmu da pregazi neka lezbejka recimo.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Hm.... mozda jedino profesorka sa faksa koja je pokusala da me autuje pred gomilom studenata misleci da sam klozetirana tetka.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Radost ne delim olako, ne bih je trošio na nebitne mi ljude.

Dovoljno mi je videti leđa onima koji su mi naneli zlo, dalje od toga me ne zanima ništa u vezi njihovog postojanja.
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je doista neobicno kada neko rasipa energiju na taj nacin. To jedino mogu da razumem kada se neko oseca jako povredjenim od strane te osobe, pa od nemoci da joj vrati masta na taj nacin /recimo sixto i ta koleginica, ocigledno ne sme da joj kaze sta misli o njoj, jer je na visem polozaju od njega ili bi ga to nekako kostalo, zar ne, pa mora da ceka da joj se verovatno na neki nacin osveti?/

Mene u trenutku iznerviraju nepristojni ljudi na ulici, tipa sada ovi kreteni u kolima na vracaru sto nece da sacekaju da se negde sklonis i nadjes parce trotoara koje nije brdo snega - e njima u trenutku pozelim da crknu /u poslednje vreme cesto vicem seme im se zatrlo, to je rezervisano za taksiste koji se tako ponasaju/, sto im ne ostajem duzna ni reći - sve sa hand gestures :D

No to je samo u zaru besa :zev:
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355244#p2355244]Hys. napisao:[/url]Meni je doista neobicno kada neko rasipa energiju na taj nacin. To jedino mogu da razumem kada se neko oseca jako povredjenim od strane te osobe, pa od nemoci da joj vrati masta na taj nacin /recimo sixto i ta koleginica, ocigledno ne sme da joj kaze sta misli o njoj, jer je na visem polozaju od njega ili bi ga to nekako kostalo, zar ne, pa mora da ceka da joj se verovatno na neki nacin osveti?/
U tom trenutku da, dok mi je bila koleginica, zbog veza i pozicije nisam imao svrhe se suprotstaviti niti bi imalo efekta. Sad kad ne radim vise na tom radnom mestu svakako.

Reci u lice, deluje pomalo decije, 'nisam ti vise najbolja drugarica' i sl. Doduse jednom sam joj skrenuo paznju da povede racuna u ophodjenju pred decom sto je stavilo na mesto za neko vreme, posle je krenula po starom.

Ne da sam opsednut ili samo o tome mastam, al polako, cekam, naici ce momenat 'o tome si trebala misliti ranije' i to vrlo verovatno u skorijoj buducnosti cini mi se.
Korisnikov avatar
By smaug
Ja bih bez rasipanja energije, potpuno smireno, tradicionalno, pravoslavno, porodicno, srpski - zapalila svecu za pokoj duse Dragana Djilasa.

I ne bi me bio blam da me uhvate da to radim u crkvi.
Ona zamerka, odnosno zastrašivanje da radovanje tuđoj nesreći nikom ne donosi ništa dobro je upravo to što jeste - manipulacija smišljena od strane malovarošana, koji njome žele da prikažu svoju navodnu moralnu uzvišenost.
Naravno da želim zlo ljudima koji su me, ničim izazvani, povredili, ili zajebali, a onima koji su mi to učinili, iako sam im ja redovno i nesebično pre toga pomagao, želim paklene muke pre nego što konačno crknu kao džukele. To sam im i rekao, ja to i ne krijem i uvek mogu da pružim objašnjenje zašto nekog mrzim i zašto sam ga prokleo ( ako sam ga prokleo ). Na žalost, nisam sposoban ljudima da nanosim zlo, da ih varam, koristim i gazim preko njih, ali sam sposoban da prokunem, ako meni to neko uradi.
Šta ja znam, valjda je to zato što nikad nisam bio gladan u životu, kažu da su oni koju su bili, ili su uvek gladni u životu spremni na sve, pa i da gaze preko drugih, jer se sećaju kako im je bilo kad su bili gladni i spremni su na sve da to više ne budu... Ne mislim samo na fizičku glad za hranom.
:neznam:
Od javnih, tj. šire poznatih ličnosti - sve najgore želim Palmi. Išao bih da se veselim na njegovoj sahrani, kad ga tako debelog budu morali da okrenu na stranu, ne bi li stao u mrtvački sanduk.
Crk'o da Bog da i seme mu se zatrlo !
:kletva:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356034#p2356034]*deni* napisao:[/url]Ona zamerka, odnosno zastrašivanje da radovanje tuđoj nesreći nikom ne donosi ništa dobro je upravo to što jeste - manipulacija smišljena od strane malovarošana, koji njome žele da prikažu svoju navodnu moralnu uzvišenost.

:kletva:

Mislim da je to neretko tacno.

Ali u mom slucaju to je iskljucivo i samo zbog sebicnih razloga. Svaki put kad osetim takve destruktivne emocije osecam kako raspiam energiju i to mi nimalo ne prija, a ja jako volim da mi je sve kako meni prija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!