[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341893#p2341893]vila napisao:[/url]E da, podsetila si me na netolerantnost u komunikaciji. I to sam primetila. Mislim da ide iz logike ako strejteri nisu tolerantni prema nama nećemo ni mi prema njima.
upravo tako a kada to napomenem onda sam kako se ono kaze ....... e da ooo jbt taj izraz sam tek ovde cula a dozivljaj istog mi je totalna nepoznanica e da autohomofobicna (valjda je taj) da ne volim svoje bla bla i da sam ormanusa
slicna je poenta ovog mog posta
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 9#p2342099" target="_blank
nije bitno sto je neko astrolog ili sociolog ili sta vec, poenta je da ima ljudi koji zaista zele upoznati gej populaciju i da smo na njihovom mestu da li bi otisli na sajt SPC ili na sajt gde razmenjuju recepte za kolace
ali eto i to je autohomofobicna izjava moja, jedna u nizu
bila sam mnogo puta svedok takvom dolasku na nas sajt i zgrazanju i soku jer su naisli na sve ono sto smo spomenule
ti ljudi nisu zadrti homofobi nego jednostavno neupuceni a kada dozive takav susret sa nama tesko da ce ikada vise pokusati ista slicno i moguce je da podele svoje iskustvo sa svojim najblizim makar da ih upozore da smo zaista negativci a takve ljudi zaobilaze i ne smatraju vrednima ikakve paznje i ikakvih prava
strejteri nisu svi homofobi a toj vecini neupucenih izjava koja lici na homofobiju tek je nevest izgovor samome sebi jer se nasao ispred necega nepoznatog i pojma nema da li ce ga "to nesto" ujesti ili se igrati sa njim
mislim da je osobina glupih da se povode za drugima i iznimno je nezrelo i oprostivo samo deci jer oni ne znaju da to nije ok - on mene ne voli e pa i ja cu njega obasuti mrznjom....
meni je nekako neprihvatljivo da budem kopija, masa i sl pihtija od mozga

kao sto necu da nosim cipele koje ove zime SVI nose tako ne mogu zamisliti da mrzim zato sto me tamo neko ne voli a trauma, stres, pritisak i sl apsolutno nije opravdanje za navedeno ponasanje
na pomenuta losa iskustva odrastao covek treba da reaguje izvlacenjem pouke i dodatnim oprezom i drzanjem po strani ili udaljen od necega sto te ugrozava dok se situacija ne promeni a ne ovako kako to nasa populacija cini
OFF- da prestignem trolove koji ce i na ovoj temi tupiti iste gluposti kao na temi o radjanju dece - zadnji pasus ovog posta je poenta koju vi ne kapirate i jos ste pri tome neupuceni u znacenje mnogih termina pa tako nacionalizmom nazivate svest da je jedan tamo narod opasan i da je sasvim logicno da se drzim dalje od njega da ne bi dosla u situaciju da me povrede kao sto jesu a pri tome apsolutno ne osecam nikakvu mrznju niti tom narodu zelim bilo sta ruzno tipa istrebljenja i sl nego samo neka smo sto dalje jedni od drugih
mislim da su kompleksi opaka stvar i prisutni su kod nesigurnih i nezrelih ljudi bez obzira na sexualnost a ta osobina ide na stetu samo tim ljudima
ja mogu ovde da mlatim koliko mi prija ili koliko imam vremena i kada ugasim komp kao da nisam bila ovde, nastavljam lepo da zivim bez ikakvih otrova u sebi a te osobe i kada spavaju cini mi se nisu slobodne od zla koje nose u sebi i koje ih sputava i ogranicava na mnoge nacine - iskreno mi je zao takvih pojedinaca i jos mi je vise zao sto su vecina u nasoj populaciji :tuga:
nasa populacija ima odnosno treba da ima sire poglede i dublju toleranciju prema svemu postojecem na svetu ali da li je to tako? izgleda da nije i radi svih ruznih osobina kojima se ponose i velicaju ih cini mi se da to istinsko cak mozda i urodjena predispozicija za dublji senzibilitet sigurnim korakom nestaje, nepovratno nestaje a zlo je sto to upravo nikome ne smeta a ako bi ko i spomenuo da imamo manu bio bi autohomofob i bio bi prognan (proganjan po forumu npr kad smo vec ovde pa onda ako je bas uporan i nece da se pokori biva trajno prognan tj banovan) - toliko o nasim lepim osobinama i senzibilitetu.....