Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Jedan moj gay 'prijatelj' sa fejsa je nedavno, posto je izasao iz jedne traumaticne veze, otkrio kabalu. Redovno puni wall kojekakvim videima, pesmama i citatima na hebrejskom, u Izraelu je bio vec nekoliko puta i oko sebe je stvorio krug prijatelja ( i to zgodnih vala) koji se takodje loze na kabalu.

Izmedju ostalog, postavio je i ovaj video:

''''

Primecujem da gay muskarci gotovo masovno pristupaju kabali ( a da uopste ne moraju biti madonini fanovi) u potrazi za 'produhovljenjem' ili iz pomodarstva (?).

Kakav bi mu vi kometar ostavili ispod ovog videa?
Sta kazete o ovom, nadovno kabalistickom, stavu prema LGBT?
Korisnikov avatar
By bern
Jevrejski misticizam. Prilično temeljan, zahtjevan, filozofski. Znači - nije za pedere :lol:
By Glasnik
Ne bih komentarisao ništa, al ako bih baš morao:
'Whatever makes you happy, baby.'
antibiotic napisao:posto je izasao iz jedne traumaticne veze, otkrio kabalu.

To, što razni ljudi u kriznim situacijama svog života gde su emotivno ranjivi, krenu da postaju svakakvi fanatici, is beyond me.

Sam ti pričao o nekoliko mojih poznanica koje su posle dolaska u Beč, ogrezle u pravoslavlju, ili njenim rečima, "pronašle Boga"?
Bio sam kod jedne pre nekoliko meseci u sobi, kao da sam ušao u crkvu. Tamjan se oseti, a posvuda razne ikonice (nažalost, ne one računarske).

Moje mišljenje? Meni sve to smrdi.
By Хуанита
bern napisao:Jevrejski misticizam. Prilično temeljan, zahtjevan, filozofski. Znači - nije za pedere
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mislim da je bas kao stvorena za pedere :lol:
ili se barem dobro prilagodjava :)
Odnosno za one koji prazninu ili nedostatke zele da nadgrade necim "spiritualnim", "bozanskim".

Lik objasnjava kako je bitna duhovna veza izmedju dvoje ljudi ma koje seksualne orijentacije bili, ali da jedan mora da preuzme zensku, drugi musku ulogu kako bi duhovna veza fukcionisala. Ocigledno da mnogim pederima tako odgovara cim ovo uzimaju za istinu.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ma koliko oni to poricali, sve je opet to zbog babadonne poslo :lol:

antibiotic napisao:ali da jedan mora da preuzme zensku, drugi musku ulogu kako bi duhovna veza fukcionisala.
da bozica (juric jelte) prakticira kabalu, mislim da ne bi nista drugacije rekla :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Preuzimanje muške i ženske uloge i dalje zvuči vrlo heteronormativno.

Opšte je poznato da se manje uticajne sekte i kultovi prilagođavaju okruženju u želji da privuku raznovrsne pristalice, jer ne postoji drugi način da opstanu.
Prave kompromise zato što moraju, a jedu govna kao i svaka druga verska organizacija.

Ako je čoveku potrebna tuđa misao da ispuni sopstvenu prazninu, onda je očigledno praznina tu s razlogom, jer mu fali mozga!
Korisnikov avatar
By 2kune
Dirrty napisao:Preuzimanje muške i ženske uloge i dalje zvuči vrlo heteronormativno.
i to starozavjetno heteronormativno... ali dobro je u smislu da će utilitarni ajmerikanac sa svojim soul levelom pretvoriti i kabalu u bljutavi mek i pjenušavu kolu... :wundy:
Dirrty napisao:Ako je čoveku potrebna tuđa misao da ispuni sopstvenu prazninu, onda je očigledno praznina tu s razlogom, jer mu fali mozga!
napokon neka vajda i od tvog faksa... sad se napokon možemo pojebat :yes:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Javim ti se ako budem u blizini... mada ću pre svratiti samo do ZG nego i na primorje.
Korisnikov avatar
By barni011
antibiotic napisao: Lik objasnjava kako je bitna duhovna veza izmedju dvoje ljudi ma koje seksualne orijentacije bili, ali da jedan mora da preuzme zensku, drugi musku ulogu kako bi duhovna veza fukcionisala. Ocigledno da mnogim pederima tako odgovara cim ovo uzimaju za istinu.
ovo mi zvuci interesantno, ali nisam mogao da otvorim video, obrisan je, jel imas neki drugi link?
Korisnikov avatar
By antibiotic
nemam, zao mi je, trazi pod: Kabbalah On GLBT Relationships
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja bih kao 'osvedočeni psihopata', želeo pristupiti nekakvim Alister Crowley-jevskim seansama.
Korisnikov avatar
By Blady
Mogao je to i pre razjebane veze :smug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!