Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
Ako ima neko/a da je procitao ili vec prosao ceo proces, nek mi se javi na u2u.
potrebne su mi osobe s kojima mogu da razgovaram o ovoj i slicnim temama :astral2:

:grouphug:

Svi čeznemo za oslobađanjem od negativnosti i dostizanjem unutrašnjeg mira, radosti i ljubavi. Proces prisutnosti nam otkriva mehanizme za oslobađanje od tuge i zavisnosti i nudi jednostavan, praktičan pristup dostizanju i održavanju unutrašnjeg mira u svetu ubrzanih promena, nemira, konflikata i haosa. Poziva nas da iskusimo svesnost sadašnjeg trenutka kao način života, kao svakodnevni prilaz životu na ovoj planeti.

„Proces prisutnosti je jednostavan, direktan i praktičan priručnik koji vam pomaže da integrišete emocionalnu prošlost kako biste prestali da reagujete na nju, kako biste počeli da živite u veličanstvenom sadašnjem trenutku i da na život odgovarate! To je sloboda! To je nezavisnost!“ – Dr Frenk Marfi, stručnjak za integralnu psihijatriju i autor radio-emisije Healing and Growth: Rewrite Your Script!
http://www.carobnaknjiga.com/index.php? ... &Itemid=31

http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... f=7&t=2888

Kad se prepustimo Procesu prisutnosti stvarno kretanje koje namjeravamo pokrenuti kreće se od:

Djelovanja prema Postojanju.
Gledanja prema sagledavanju.
Površnog slušanja prema pravom slušanju.
Pretvaranja do Prisutnosti.
Neravnoteže prema ravnoteži.
Razdvojenosti prema Jednoti.
Reakcije prema akciji.
Neizvornosti prema izvornosti.
Rascjepkanosti prema integraciji.
Traganja za srećom prema otkrivanju unutarnje radosti.
Osvete i okrivljavanja prema opraštanju.
Pogrešnog opažanja prema ispravnom opažanju.
Prigovaranja i nadmetanja prema suosjećanju.
Nesvjesnog ponašanja prema svjesnom postupanju.
»Života u vremenu« prema doživljaju svjesnosti sadašnjeg trenutka.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
uzvracam, na tvojoj temi: ja se u ovo ne razumem, ali bih zelela da ti dam podrsku

uzdrzana sam kada je rec o ovim tehnikama, mislim da to moze i mnogo jednostavnije, nekim dijalogom sa sobom, ali me sa druge strane zanima :D
Korisnikov avatar
By EYA
hvala na podrsci :sunce:

ja kad citam ovu knjigu, kao i knjige ekarta tola, pronalazim mudrost koja je vec u meni, a njihove reci je bude.
By Ulix
Zvuči kao neka pop-bljak-psihološka prerada nekih geštaltističkih i budističkih ideja.
By alexandermagic
:zev2:
Originally posted by EYA

...

„Proces prisutnosti je jednostavan, direktan i praktičan priručnik koji vam pomaže da integrišete emocionalnu prošlost kako biste prestali da reagujete na nju, kako biste počeli da živite u veličanstvenom sadašnjem trenutku i da na život odgovarate! To je sloboda! To je nezavisnost!“ – Dr Frenk Marfi, stručnjak za integralnu psihijatriju i autor radio-emisije Healing and Growth: Rewrite Your Script!

Mislim da je sloboda imati petlju da uradiš što želiš. I novac, jer živimo u materijalističkom svijetu.

Ovakvi seratori svako malo publikuju svoje "mudrosti" koje svako iole inteligentan već zna i najbolju prođu imaju kod nezadovoljnih, ocvalih domaćica i neizgrađenih adolescenata. I naravno, sve uredno naplate. :kafa:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by EYA

„Proces prisutnosti je jednostavan, direktan i praktičan priručnik koji vam pomaže da integrišete emocionalnu prošlost kako biste prestali da reagujete na nju, kako biste počeli da živite u veličanstvenom sadašnjem trenutku i da na život odgovarate! To je sloboda! To je nezavisnost!“
Ne želim da te ubijam u pojam, ali na pitanja iz citata psihologija i medicina pokušavaju odgovoriti već duuuuugo vremena. To je sve samo ne "jednostavan" proces.

Ali, možda tebi pomogne.
Korisnikov avatar
By 2kune
tko se nije u mojoj prisutnosti skrio, magarac je bio... :Eckhart Tolle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!