Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li vi u svakom trenutku mozete da imate u vidu sva svoja raspoloziva secanja, iskustva iz detinjstva i mladosti, ili ste do svega toga dolazili epifanijama, a ako je posredi drugo, u kakvim okolnostima ste ih imali: bitnim, nebitnim, svakidasnjim, nesvakidasnjim, pri upoznavanju nekoga ili sta?

Pazi pitanje. :roni:

Ali ovo ionako nije pitanje*, vec tema u vezi sa secanjem & pamcenjem.

:peace:

*ali jeste pitanje i zanima me.
By alexandermagic
Ne znam baš da li su sva, ali golem broj da... Bilo namjernim prizivanjem određenog sjećanja, bilo da je katalizator specifičan miris, neka slična situacija, individua karakteristične fizionomije, sličan prostor, etc.

Inače, ponekad bih da imam disocijativnu amneziju npr. :D , no što mi je - tu mi je. Pamtim kao slon. :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne. Pripisujem to svom rekreativnom druzenju sa alkoholom.
Korisnikov avatar
By maka
ma kakvo detinjstvo, ne znam sta sam juce rucala, treba mi par minuta da se setim.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Pamtim sve i svasta,najmanje sitnice, sta sam nosila od odece u odredjenim situacijama, koji sam parfem imala...svaku sitnicu, i to je takvo opterecenje...sve sitnice primetim i tako se vracaju, pa mislim na njih, mozak mi je prenatrpan...
Miris nekog parfema, oplemenjivaca...jaooo kad njusnem, gomila secanja se samo sjuri :nope:
Pazi secam se gde sam sedela na jednom odvratnom ispitu, a polagala sam ga jedno pet puta, znam sta sam od odece nosila, ko je bio oko mene, cak i kako sam se potpisala i gde, dal sam prvo popunila test ili se potpisala...to je strasno. :durenje:
Isto vazi i za detinjstvo...pamtim kao slonica.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja u zadnje vreme jako puno stvari zaboravljam...ranije sam pamtila sve, sve sve...i svega sam uvek mogla da se setim...Sad mogu satima da pokusavam neceg da se setim, sto sam ranije uvek imala na pameti, akl ne uspevam...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Znam koje sam gace i carape nosila na ispitima, to je bolest... ne moze to biti normalno. :snupi:
By alexandermagic
Originally posted by Blond Brat

Pamtim sve i svasta,najmanje sitnice, sta sam nosila od odece u odredjenim situacijama, koji sam parfem imala...svaku sitnicu, i to je takvo opterecenje...sve sitnice primetim i tako se vracaju, pa mislim na njih, mozak mi je prenatrpan...
Miris nekog parfema, oplemenjivaca...jaooo kad njusnem, gomila secanja se samo sjuri :nope:
Pazi secam se gde sam sedela na jednom odvratnom ispitu, a polagala sam ga jedno pet puta, znam sta sam od odece nosila, ko je bio oko mene, cak i kako sam se potpisala i gde, dal sam prvo popunila test ili se potpisala...to je strasno. :durenje:
Isto vazi i za detinjstvo...pamtim kao slonica.
:love:

A "najzanimljivije" je kad tako s nekim pričaš o nekom događaju u kom ste oboje bili akteri, a druga strana te blijedo gleda, jer ni pola detalja ne može da se sjeti, ni po cEnu života. Blagoslovljeni oni s memorijom zlatne ribice. :isus:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Wilhelmina

Ne. Pripisujem to svom rekreativnom druzenju sa alkoholom.
:lol:

meni ovo al samo ponekad

a inace mi je jaaaako slabo pamcenje. mada nije toliko slabo koliko je selektivno. nekih gluposti se secam (kao npr sta je moja najbolja drugarica kupila kevi za rodjendan pre 3 godine, ili kako je jedan moj drug u trecem razredu osnovne pravio frizuru za slikanje itd.) i takvih situacija pamtim do jako sitnih detalja (npr sta je nosio taj drug i gde je pravio frizuru i gde se nalaze fleke na zidu wca ili koja slavina u skolskom wcu tad nije radila itd.) a nekih bitnijih i meni korisnijih se ne secam. :sigh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by alexandermagic

Blagoslovljeni oni s memorijom zlatne ribice. :isus:
Hvala na blagoslovu :radosnice:

Nama je lepo, mozemo da gledamo koji god film hocemo po 50 puta :lol:

Samo ne znam sta ce biti sa mojim pamcenjem za 20 godina :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!