Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by str00jato je to
Mis'im stvarno.
Originally posted by 2kunePa ovaj pdf što ja dadoh nije bio offline.
online verziju tražim... online...
Originally posted by Orlando the LadyJes vala.
e pa trazi, i Bog ce dati
Originally posted by Orlando the Ladymožda tebi... meni je moja verzija boga već dala... a ja oću drugu... a kako je meni kao meni moj bog to već dao, tako trebam tuđu pomoć... pomoć ljudi drugoga boga...
e pa trazi, i Bog ce dati
Originally posted by str00jaajde, ajde... nije značenje toliko drugačije... i ovdje znači i jedno i drugo... baš kao i kod vas... ima toga i za dječicu i za odrasle... ono što istočne crkve nemaju jest neki centralizirani i jedini važeći kao što je ovaj vatikanski, ali imaju nešto blagoslovljeno od arhierejskog sabora... samo lenštine nisu metnule online...
Pa ti kuno onda ne tražiš pravoslavni katihizis nego neki sajt sa sličnim sadržajem. Jer ovde kad kažeš katehizis ili katihizis, to znači udžbenik verske nastave. A tebi onda treba neka onlajn prezentacija ili sajt nekog srpskog pravoslavnog crkvenog sabora nalik na taj katolički koji si dao kao primer. A toga izgleda nema.
Originally posted by str00jaeto šta on meni podmeće između ostalog...
Na.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!