Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
to je riječ, nije link... :durenje:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa trazim! Nema, ima nekih preporuka za predavanje u skoli... trazim, cekaj
By str00ja
E pa izgleda da kod nas nema tako lepo organizovanih sajtova sa katihizisom, pošto si ih verovatno i ti tražio, a niko od nas troje ih nije našao.
Korisnikov avatar
By 2kune
aman ljudi božji, ne želim nikakav pdf za download, pogotovo ne knjige koje već imam... :isus:
online verziju tražim... online... :slika:
By str00ja
Originally posted by 2kune

online verziju tražim... online... :slika:
Pa ovaj pdf što ja dadoh nije bio offline. :wundy:
Originally posted by Orlando the Lady

e pa trazi, i Bog ce dati ;)
Jes vala.

Pa ti kuno onda ne tražiš pravoslavni katihizis nego neki sajt sa sličnim sadržajem. Jer ovde kad kažeš katehizis ili katihizis, to znači udžbenik verske nastave. A tebi onda treba neka onlajn prezentacija ili sajt nekog srpskog pravoslavnog crkvenog sabora nalik na taj katolički koji si dao kao primer. A toga izgleda nema. :pekmen:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Orlando the Lady

e pa trazi, i Bog ce dati ;)
možda tebi... meni je moja verzija boga već dala... a ja oću drugu... a kako je meni kao meni moj bog to već dao, tako trebam tuđu pomoć... pomoć ljudi drugoga boga... :opatica:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by str00ja

Pa ti kuno onda ne tražiš pravoslavni katihizis nego neki sajt sa sličnim sadržajem. Jer ovde kad kažeš katehizis ili katihizis, to znači udžbenik verske nastave. A tebi onda treba neka onlajn prezentacija ili sajt nekog srpskog pravoslavnog crkvenog sabora nalik na taj katolički koji si dao kao primer. A toga izgleda nema. :pekmen:
ajde, ajde... nije značenje toliko drugačije... i ovdje znači i jedno i drugo... baš kao i kod vas... ima toga i za dječicu i za odrasle... ono što istočne crkve nemaju jest neki centralizirani i jedini važeći kao što je ovaj vatikanski, ali imaju nešto blagoslovljeno od arhierejskog sabora... samo lenštine nisu metnule online...
By str00ja
:lol:

Dobro de :lol: Pa u istočnim crkvama centralizam i centralizovana organizacija su malo zakržljali pojmovi. Istočne crkve su nacionalizovane i lokalizovane, znaš i sam. A taj neki sveti arhijerejski sabor ničem tačno ni ne služi, nije čak ni zvanično objedinjavajući, to sedište veze s mozgom nema, sve crkveno se ovde odlučuje na lokalnim/nacionalnim nivoima. A i to što kažeš, čak i da je nešto blagoslovljeno, teško da je na netu, i da se iko zapravo poziva na to čak i u štampanoj verziji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!