Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Sve jače osećam egzistencijalnu prazninu i susrećem se sa pitanjem 'čemu sve to?' Da li se vi pitate zašto živite? Jutarnje kafe, gutanje iluzija, beg u knjige, razgovor sa ljudima, ćutanje sa ljudima, masturbacije u potrazi za tri sekunde (samo)zaborava, pis(kara)nje, slušanje muzike, filmovi, izložbe, odlasci na faks, promene faksa, razočarenje u veze, živeti u rasponu od doručka do večere, i opet, i opet... Sve je to lepo, ali u poslednje vreme mi se ništa ne čini sušastveno. :/ Da li osećate egzistencijalnu rupu da vas guta i/ili žvaće? Osećam, da svakog dana sve više trulim... Ovo više nije slovenska melanholija, već mersoovsko lebdenje ili me je samo spucala depra, ne znam...
Korisnikov avatar
By Srklet
i know how you feel. zbog toga smatram samoubistvo validnom opcijom, jer ne vidim zasto covjek defoltno mora zivjeti, na silu.
Korisnikov avatar
By nsc
ali ima toliko lepih stvari u kojima se moze uzivati
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Galateja

Sve jače osećam egzistencijalnu prazninu i susrećem se sa pitanjem 'čemu sve to?'
Ponekad. Triudim se da ne razmišljam, jer je razmišljanje o tome opijajuće.

Možda je najbolji komentar Marinin snimak:

''
Korisnikov avatar
By unic0rn
Moras naci svoj smisao, niko ti ga ne moze dati na tacni jer onda ne bi bio tvoj.

Stoga, ja ti svoj ne dam. :cicija:
Korisnikov avatar
By Mars
Galatejo, valjda je ovo obavezna lektira za to stanje u kome se nalaziš. Pročitaj ako nisi.

Ako ništa drugo, videćeš da je i mnogo mudrije ljude od nas (mene) mučilo isto pitanje i da ništa pametno nisu uspeli da smisle...

Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
sve vise verujem da je jedina svrha svega stand up comedy.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
i ja se nekad tako osecam ali onda se setim kako mi i eto ne bi bilo lose da nekako doprinesem smislu svoje egzistencije nekim radom ili postignutim ciljem
Korisnikov avatar
By Hys.

Da li osećate egzistencijalnu rupu da vas guta i/ili žvaće?

Ne, nikada se nisam tako osecala. Pre desetak dana sam bila lose raspolozena celu sedmicu i nisam mogla da se snadjem sama sa sobom - nije bilo stanje besmisla, vec sam samo bila u losem raspolozenju i vec nisam mogla sebe da podnesem. To je vrhunac mog "depresivnog" stanja, lose raspolozenje od par dana. I ne secam se kad je bilo poslednji put pre ovog, verovatno su godine u pitanju.
I ne, naravno da mi ne cvetaju stalno ruze u zivotu; mislim da je to do moje prirode - nisam tome sklona.

Ali mogu da shvatim o cemu govoris, iako ne mogu da osetim.

Vecina tih stvari koje si navela su meni skroz divne i super i skroz dovoljne za ziveti.

U svakom slucaju, ako te depra, i stanje uzaludnosti i besmisla nastavi drkati duzi period, nije lose otici i popricati sa nekim.
Korisnikov avatar
By Galateja
^Ja već pet meseci idem na psihoterapije. :shrug:
By Glasnik
Na to pitanje ćeš odgovarati ceo život i nikad nećeš doći do konačnog odgovora.

Razumem na šta misliš i desi se i meni da se tako ubijem razmišljanjem, ALI...

Idi i iskoristi dan. Budi korisna. Ulepšaj ga nekom. Nasmej se potpuno random osobi u gradu. Pomogni nekome da se popne uz stepenice u prolazu. Sedi u parku i pričaj s golubovima, na kraju krajeva, i dozvoli sebi da ti se desi nešto neočekivano. Širi pozitivnu energiju i vratiće ti se višestruko. A onda ćeš leći u krevet tog dana potpuno ispunjena s mišlju da ovo putovanje zvano život ipak i nije toliko loše. ;)

:cvece:
Korisnikov avatar
By Hys.

^Ja već pet meseci idem na psihoterapije. :shrug:
Mozda je potreban i medikament, kako bi ti malo pokrenuli te vezice i veze medj sinapsama, malo poguraju serotonin.
Na temi o klinickoj depresiji su forumasi jako lepo pisali o svojim iskustvima-secam se da je Mars posebno ostavio helpful postove.
Korisnikov avatar
By Galateja
Veruj mi, skroz sam pokrivena i kada je reč o rečima, ali i o medikamentima, samo što boljitak ide laaaagaaaanooo,
Korisnikov avatar
By Blady
Ali ja to sve volim, volim !
Korisnikov avatar
By Hys.

Veruj mi, skroz sam pokrivena i kada je reč o rečima, ali i o medikamentima, samo što boljitak ide laaaagaaaanooo,
Ako si pokrivena i lekovima i terapijom, ostaje samo da istrajes. I preporucila bih ti trening jer poboljsava prirodno lucenje hormona srece.

Lepo je vreme, kapiram da za razliku od mene ne moras da cekas mejl i radis, idi setaj se/vozi bajs/rolere :sunce:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Glasnik88
Idi i iskoristi dan. Budi korisna. Ulepšaj ga nekom. Nasmej se potpuno random osobi u gradu. Pomogni nekome da se popne uz stepenice u prolazu. Sedi u parku i pričaj s golubovima, na kraju krajeva, i dozvoli sebi da ti se desi nešto neočekivano. Širi pozitivnu energiju i vratiće ti se višestruko. A onda ćeš leći u krevet tog dana potpuno ispunjena s mišlju da ovo putovanje zvano život ipak i nije toliko loše. ;) :cvece:
:odlicno:
Korisnikov avatar
By Hys.
I da, nemojmo zaboraviti koliko je bitan i aktivan i dobar seksualni zivot.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Hys.

I da, nemojmo zaboraviti koliko je bitan i aktivan i dobar seksualni zivot.
Ja izgubila nagon. :shrug:
Ponekad masturbiram, ali i to se svelo na minimum. Ništa me ne nagoni spoju.
Korisnikov avatar
By zozefin st
to je zbog ove zime sigurno, predugo je trajala....
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mala šala... :) tražim veću duže vreme gde bih mogao iskoristiti taj fazon. :D

A, joj, ćuti, jeste, i ja sam totalno izgubio nagon. Onanišem samo tri puta na dan... :sigh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Inače, pročitao sam negde da je odlika inteligentnih ljudi da su našli stvari koje ih više uzbuđuju od seksa... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!