Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Da li se molite i kako to cinite?

Ovde mislim na molitvu u sirem smislu, koja ne podrazumeva versku interakciju.

:opatica:
By dukkehjem
Ponekada razmisljajuci na izvestan nacin u vezi sa necime... bez ikakve posebne forme, bez pravila...
Inace verujem u neki visi smisao, koji moze da se nazove Bogom, Apsolutom, Trenutkom, cime god, ali koji ne zelim da definisem niti guram u okvire ikakve, jer smatram da je to bespotrebni redukcionizam.
Korisnikov avatar
By ManToy
Molitva kao čmar na mojim usnama je.
Korisnikov avatar
By Tungi
Now I'm going to sleep,I pray the Lord my soul to keep
and if I die before I wake
I pray the Lord,my soul to take
:rock:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Rasirim noge, pomislim na oca, sina i svetoga duha i kazem: PRIMAM!
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by ManToy

Molitva kao čmar na mojim usnama je.
:pucaodsmeha:

Ont: Ponekad kada se baš nađem u nepodnošljivoj situaciji i kada ne znam više šta da radim dođe mi da se pomolim... :( Iako ne verujem u boga i sve to... Onda kažem sebi da bi to učinio čisto iz očaja, što mi je strašno licemerno jer sam nevernik, pa na kraju ni ne uradim...

Jedina stvar slična molitvi je za mene povremeni nalet optimizma, kada pomislim da možda ipak ima dobrote na svetu i život nije besmislen i užasan... Ali me onda ubrzo realnost polije hladnom vodom i ja se vratim svom morbidnom nihilizmu...

Ako bog kojim slučajem i postoji, ja mu se nikada ne bi klanjao ili molio jer je sadistički skot kome nije nimalo stalo da nas.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne molim se, sto se tice poboznosti i molitve Bogu/svemiru/stagod, ali umem da se zahvalim.

..

Sto se necega slicnog molitvi tice - ne radim nista slicno bilo kom tradicionalnom nacinu. Ono sto radim nemam nameru da delim sa drugima.
Korisnikov avatar
By 2kune
aj stari daj koju kintu... hm... khm... mrmlj... mrmlj... molim te...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Sve što radim, svakim dahom koji udahnem, svako zadovoljstvo koje osetim ili pružim...su rituali kojima poštujem Izidu, Adi Shakti....
Nekada samo pogledam u Apolona, Selenu ili dok gledam u ogledalo sklopim svoje ruke i kažem Namaste.
Korisnikov avatar
By spliff
molim se dok gledam mecheve jelene jaknkovitj
Korisnikov avatar
By Madonna
kad sam imao 7godina molio sam se tako što pred spavanje u mraku stanem pored kreveta i izrecitujem oče naš pa onda nabrojim šta mi sve treba :wundy: i na kraju se prekrstim i legnem :smeh: ko da sam se molio deda mrazu
Korisnikov avatar
By elektron84
Kad zelim da nesto uspe samo pomislim ili izgovorim 'ajde bre!

Nije bas neka molitva, ali ponekad upali :D
Korisnikov avatar
By inga
Daj Bože da rodi kuvani bob. :milkacanic:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!