Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Svi mi smo na nekom putu evolucije. Nazovite je sazrevanjem ako vam je tako lakše.
Ali oni koji su stariji od 5 godina mogu da uvide da su se promenuli ako bace pogled unazad i primete malo više od odraza u ogledalu.

Mene interesuje kako se menjate?
Polako, poput planine koju roni reka, ili toliko munjevito i snažno da se i sami uplašite?

Da li imate želju da se promenite?
Kuda ste se uputili sa sobom?

Ovo poslednje pitanje je toliko opširno, pa ću ga pokušati suziti... Da li radite na nekim svojim vrlinama i manama? Imate li sliku u svojoj glavi sebe kao savršene ličnosti prema kojoj idete?

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
i need to change.
but how can i change?
knowing is the beggining.
:drama:

tokom godina sam se dosta promenio, u nekim segmentima na bolje ali uglavnom na gore.
Korisnikov avatar
By Srklet
mijenjam se stalno, ali neke stvari su uvijek iste. i oboje je dobro, i guess.
Korisnikov avatar
By tintily
Dopada mi se tema , a tako sam umorna i ceka me gomila papira ...
Menjam se jako lagano...tek povremeno uhvatim sebe da o necemu razmisljam intenzivnije , o necem drugacije . Pri tom stablo mojih stavova ostaje isto. Grane rastu , tu i tamo opadne koji list... Ne zelim da se menjam. Imam konstantnu potrebu za boljim , vecim , sirim i to smatram nadogradnjom sebe same , ne menjanjem .
Savrsenstvo ne postoji , toga sam svesna. Da imam zelje , planove i ciljeve i stvaram nove. Ne mogu ograniciti sebe postavljanjem jednog konacnog.
Korisnikov avatar
By svejedno
Svi mi smo na nekom putu evolucije. Nazovite je sazrevanjem ako vam je tako lakše.
Ali oni koji su stariji od 5 godina mogu da uvide da su se promenuli ako bace pogled unazad i primete malo više od odraza u ogledalu.

1.
Polako, poput planine koju roni reka, ili toliko munjevito i snažno da se i sami uplašite?

2.

3.

4.
Ovo poslednje pitanje je toliko opširno, pa ću ga pokušati suziti... Da li radite na nekim svojim vrlinama i manama? Imate li sliku u svojoj glavi sebe kao savršene ličnosti prema kojoj idete?

..........................................

1. Naglo.

2. Ne preteranu. Opet, neizbezno je. Nemam ni zelju da ostajem isti.

3. Pojma nemam. Niti me preterano interesuje.

4. Radim.

Imam sliku. Ne idem ka njoj.

Smatram da je to ispravno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Menjam se konstantno - spolja i iz unutra slicnim kontinuitetom.
Svakom godinom covek otkrije nesto novo na (u) sebi.
Pozitivno i negativno.

1. Nekad mi se cini da se uopste ne menjam, pa onda otkrijem neku promenu kao da se dosla preko noci.

2. Voleo bih da se brze menjam iz unutra nego spolja. Sem u slucaju rezultata posecivanja fitnes centra :)

3. Na mestu gde cu biti sto zadovoljniji sobom i svojim radom.

4. Imam sliku. Pametni, uspesni i sexy mother fucker!
Korisnikov avatar
By Mage
Kao i većina ljudi, stalno se menjam, ali neka suština ostaje ista :) Da li je to dobro ili ne, pojma nemam niti me interesuje...

1. Suštinski se menjam jako sporo, ako u opšte... Međutim, lako promenim mišljenje ako me dokazi ubede da grešim. Neke krupne stvari u vezi sebe nikada nisam promenio i sumnjam da ću ih ikada i promeniti.

2. Želja za promenom je kod mene više želja za napretkom. Nije svaka promena dobra. Želim da znam što više, da budem što pametniji, mudriji, iskusniji... Svoju suštinu, međutim, ne želim da menjam :)

3. Kuda sam se uputio sa sobom? Ajoj, ovo je strašno teško pitanje... "Ne znam" bi bio najiskreniji odgovor. Često sam izgubljen i zbunjen i ne znam šta treba da radim. Ostaje mi jedino da pratim znakove pored puta i nadam se da ću završiti negde gde je lepo :)

4. Ne postoji savršena ličnost. A slika sebe koja bi možda bila kraj mog puta je slika boga ili slika groba ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne verujem previše u pravilnosti (u razvoju) kada je u pitanju ljudska psiha.

Do sada sam se menjao relativno brzo, iako toga nisam bio svestan, dakle nisam želeo.
Sada mi je vrlo drago da jesam i kako jesam.

Ali mislim da će u narednim godinama promene biti znatno manje i sporije, pošto verujem da sam se gotovo potpuno formirao kao ličnost.

Od promena, preko stvaranja, ka dopunama već postojećeg savršenstva. :awesome:
Korisnikov avatar
By BellyButton
1.

- Menjam se vrlo polako. Sklon sam izgradnji navika, sto dobrih sto losih, koj eposle tesko menjam. Dosta se cvrsto drzim svojih stavova. Ipak, nisam toliko tvrdoglav da ih nikada ne menjam.

2.

- Imam zelju da promenim neke stvari. Pre svega kada je motivisanost u pitanju.

3.

- Ovo sam bolje znao pre desetak godina nego sto sada znam.

4.

- Trudim se da promenim svoje mane, ukoliko ih pre svega percipiram kao mane. To kod mene ide sporo, ali ide...
Nemam sliku savrsene licnosti prema kojoj idem, ali imam sliku osobe kakva ne zelim da budem...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
1.

Ne znam. Nikad nisam primetio da se menjam, ali kad se osvrnem promene su i te kako vidljive.

2.

Da. Bez promene nema napretka.

3.

Nemam neki jasno definisan cilj trenutno. Tezim da budem djak generacije (na dobrom sam putu) i upisem fax koji zelim.

4.

Da. Tezim da suzbijem lenjost, ali sam previse lenj da bih pokusao...
Korisnikov avatar
By Milos92
1.

U prethodnih par godina sam se izuzetno promenio. To je relativno kratak period, pa mogu reci da su promene "munjevite".

2.

Ne, trenutno odgovaram samom sebi. Mozda neke sitnije promene, ali to nije vredno pomena.

4.

Da, narocito na eliminisanju mana. :)
Pa da, moglo bi se reci. Zapravo, nemam jasno definisanu sliku, ali imam neku predstavu o tome. Mislim da je izuzetno bitno imati predstavu "savrsenog sebe" i teziti tome.
By Speculum Columbae
Pa, zavisi o kakvoj se promeni radi.
U suštini, za većinu promena koje treba da se načine sam karakter (jedino hrana mi je slaba tačka, jer volim da kuvam).
Na primer, ako je promena - "Treba da učim mnogo, od sutra", krenem da učim mnogo odmah.
Ako je promena "Dijeta od ponedeljka", dijeta bude od ponedeljka, ali 2012. godine, u Decembru.
Korisnikov avatar
By spliff
ljudi se ne menjaju
odnosno njihov karakter se ne menja

:snob:
By Speculum Columbae
Originally posted by spliff

ljudi se ne menjaju
odnosno njihov karakter se ne menja

:snob:
Ako ga i imaju. A karakter može da se promeni uz mnogo (bespotrebnog?) rada.
Mada, zavisi šta podrazumevaš pod karakterom - niz karakternih osobina - tvrdoglavost, plave oči...etc, ili karakter, kao istrajnost u određenim situacijama iz određenih (sopstvenih) normi.
U suštini, ljudima ništa nije sveto i nešto što im je danas amin sutra im izgleda besmisleno i smešno.
Korisnikov avatar
By nev
- kako se menjate? Polako, poput planine koju roni reka, ili toliko munjevito i snažno da se i sami uplašite?
veoma polako, u smeru koji mi odgovara.

- Da li imate želju da se promenite?
o da. uvek se nadje nesto sto bih promenila.

- Kuda ste se uputili sa sobom? Ovo poslednje pitanje je toliko opširno, pa ću ga pokušati suziti... Da li radite na nekim svojim vrlinama i manama? Imate li sliku u svojoj glavi sebe kao savršene ličnosti prema kojoj idete?
nemam pojma kuda sam se uputla sa sobom. menjam se u hodu; kad primetim nesto sto mi u tom momentu ne odgovara nastojim da promenim (ako je moguce tj. ako sam u dobroj fazi za promene).
Korisnikov avatar
By inga
Ljudi se menjaju.
Ali ne na bolje...
Korisnikov avatar
By horus.
1. namerna promena se odvija svesno i brzo (iako imam osecaj da traje vecno), dok su one nesvesne i spontane jako spore i primetim ih tek kad je konkretna promena zavrsena...

2. sve zavisi... u nekim stvarima se trudim da ostanem dosledan sebi i svojoj licnosti (ono sto volim kod sebe)... dok, neke stvari pokusavam da iskorenim (mada mi bas nesto i ne ide)...

3. ne znam stvarno... put se mora negde zavrsiti... umem ja da idem i unazad...

4. da (videti odgovor br.1)... s tim u vezi da mi se vizija savrsenstva stalno menja, pa nesto i nemam osecaj da sam blizi svom super egu u odnosu na period od pre 2 godine...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Vetur úlfur

4.

Da. Tezim da suzbijem lenjost, ali sam previse lenj da bih pokusao...
:pucaodsmeha:

:up:
By Ulix
1. Mene interesuje kako se menjate?

I spontano i namerno; spontane promene su uglavnom spore i dugo neprimetne, namerne su znatno brže i srazmerno teže/bolnije.

2.Da li imate želju da se promenite?

Ako primetim nešto što mi smeta, trudim se to da promenim. Promena se, međutim, dešava i bez moje želje, sama od sebe.

3.Kuda ste se uputili sa sobom?

Pojma nemam i to je problem.

4.Da li radite na nekim svojim vrlinama i manama?

Da.
Trudim se da promenim par stvari, nije lako, ali ne odustajem.

5. Imate li sliku u svojoj glavi sebe kao savršene ličnosti prema kojoj idete?

Mislim da ću se uvek menjati, nemam sliku o sebi kao nekom ko je formiran do kraja. U stvari, skoro uvek mi imamo neku slike sebe u budućnosti i to je OK kao neki cilj ka kom se teži, ali iz mog iskustva, uvek završimo negde drugde i budemo drugačiji - kako se vreme menja, menja se i ideal.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
1.

Kako se menjate?

Polako. Promene sam svestan tek kad je primetim...

2.

Ne bih to nazvao promenom, jer promene kao promene nisu dobre, vec zeljom da radim na sebi sto vise. Pre svega intelektualno. Ako bih ista menjao kod sebe, to je lenjost...

3.

Tesko pitanje! Hm...
Recimo, da upisem fakultet koji zelim...

4.
Da li radite na nekim svojim vrlinama i manama?

Da. Radim na tome da maksimalno iskorigujem svoje mane...

5. Imate li sliku u svojoj glavi sebe kao savršene ličnosti prema kojoj idete?

Savrsena licnost ne postoji, da se razumemo!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!