Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Slika

Prva aktivnost novoizbranog pape jete da zapocne lov na vestice i vraceve u Srbiji i izvede ovoj narod iz mracnog doba. :)

Predlazem da okupimo vestice i vraceve i organizovano krenemo u ponocnu setnju punog meseca u borbi za nediskriminaciju, jedenaka prva i medjupostovanje. :)

Jel se bavi neko vesticarenjem od forumasa? Bilo bi lepo cuti kako to iygleda u praksi iz prve ruke.
Korisnikov avatar
By 2kune
bah... poso ko i svaki drugi... radi se mnogo, nitko ti ne plaća... onda moraš dodatno radit neplaćeno da kazniš dužnike... samo muka i nervoza... :vestica:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Igraj vudu... saaaadaa.....

:vudu:

mmm... pun mesec, setanje po groblju.... vatanje...
pravljenje tajnih napitaka, cudni pokreti....
Korisnikov avatar
By Blubeary
Kako sam se malopre podigao iz kreveta, nije ni cudo sto sam zamenio katolickog vatikanskog papu sa nasim pravoslavnim patrijarhom.

A sto se tice slike, pokupio sam prvu na kojoj je bilo ispisano Witch hunt i koja mi se ucinila zanimljivim. NEmojete toliko da cepidlacite, kao prave vestice. :)
Korisnikov avatar
By 2kune
nećemo zato jer kažu da si lep... :jelka:
Korisnikov avatar
By Blubeary
Originally posted by Andjelika

Igraj vudu... saaaadaa.....

:vudu:

mmm... pun mesec, setanje po groblju.... vatanje...
pravljenje tajnih napitaka, cudni pokreti....
Da znas da bih mogao malo da se igram voodoo magijom. Izvadim srce labuda, pa boc boc, burn rurn, slap slap etc. :federi:
Korisnikov avatar
By starsailor
pun mesec, vestice...to nije crna magija
postoji razlika izmedju bele i crne i svasta jos nesto

ont: ne, ne bavim se crnom magijom jer verujm u karmu :D
Korisnikov avatar
By castor
^
pa u tom kraju i treba da se odrzava takav skup

a moze i da se prepesaci i pobegne u Rumuniju :eu:
Korisnikov avatar
By Insorcer
''

''

..da, meni je sve crno pa (se ne vidi) i magija kojom se bavim :sarana:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zasto bi se neko bavio crnom magijom?
Crna magija skodi auri, cesto ima nezeljene efekte na samog praktikanta i mislim da je apsolutno apsurdna.
Ako vec postoji magija koja ti moze pomoci da sam sebi pomognes i unapredis prvenstveno sebe, zasto bi nanosio bilo kakvu, makar i magijsku, stetu nekome drugome.
(ne, ne verujem u magicne napitke i ostale pizdarije, samo konstatujem)
Elem, da... hriscani bi te spalili na lomaci i zbog praktikovanja medEcine, ne samo zbog crne magije, pa ako ti je cilj da sablaznis neke pravoslavce, samo nacrtaj pentagram na jastuku.
Korisnikov avatar
By antibiotic
@Armand: hahah cool! :D
Zurka je prekinuta zbog pogibije onih ljudi u fabrici... cudna koincidencija..
Verujem da su vestice i vesci ipak nastavili sa svojum ritualima kroz noc... :evil:

@castor: Da, istocna Srbija je poznata po magijama, vradzbinama i ostalim ciribu ciriba koje stvarno "deluju" na ljude!
Korisnikov avatar
By Loni
Bavim se grao magijom.
Nekad sivom, kadkad ljubičastom...

I redovno bacam na neke ovde...

I interesantno da uvek osete. :-)
Korisnikov avatar
By castor
antibiotice znadem, zato i rekoh to
+ srebrno jezero je super mesto
za sve
od crne/bele magije
pa do letovalista
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ne bavim se, bar ne neposredno.

Mnogi tvrde da imam urokljivo oko, ali ja mislim da je moj najveći crnomagijski instrument moja pogana jezičina. Kada njome zavitlam, mogu mnogima da pokvarim raspoloženje što na magijskom značim da im promenim boju aure i isisisam životni elan, kao kakav energetski vampir...
Korisnikov avatar
By Blubeary
"Obzirom da sejtani prilikom ulaska u covjeka upravljaju njegovim mislima u stanju su lose stvari predstavljati kao dobre i normalne. Tako neko kome je napravljena crna magija, ili ako je svojim postupcima tj. grijesima prizvao na sebe sejtana, moze postati homoseksualac."1

Ljudi, pa mi smo svi pod dejstvom crne magije;)))))

1 http://peperonity.com/go/sites/mview/cr ... 8AAFA1.c05
Korisnikov avatar
By Blubeary
Originally posted by toni79

ja mislim da se winter bavi :ninja:

Daj pozovite tog wintera da nas uputi malo.
Mene bas interesuje kako izgleda zivotni put osobe koja se bavi crnom magijom. Da li je imao nekog u porodici ko se time bavio, pa ga je poducavao? Sta se desilo sa neuspelim pokusajima bacanja crne magije u procesu ucenja? itd.
Korisnikov avatar
By Tungi
Aman,kakvi sejtani,crne magije i ostala proseravanja::doh:
Korisnikov avatar
By Winter
'Tu' Winter, a ne 'tog' :shamar: ....i evo, prizvali ste me :mag:
Korisnikov avatar
By Blubeary
Originally posted by 2kune
Originally posted by Nikola Mitić

Izvadim srce labuda, pa boc boc, burn rurn, slap slap etc. :federi:
nije nam dosta svinjska gripa ti bi još probudio i ptičju... :tornado:
Pa ti nisi cuo da je A H1N1 zapravo kombinacija svinjskog, pticjeg i ljudskog gripa? tako da pticji tu nema sta da se budi.

Evo, crno an belo: Bivsa ministarka zdravlja Finske ce ti racei ako meni ne verujes, mozda cujes i jos po koju zanimljivu informaciju:smeh:

http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM
Korisnikov avatar
By Blubeary
Izvini Winter, trebao sam da znam da si Snezna kraljica a ne kralj. Toliko hladna a delis vruce samare:)

Kad smo te prizvali, kako si se lepo izazila, jel nam mozes reci Winter, kako ti je crna magija pomogla u zivotu?
Korisnikov avatar
By toni79
znas sta, budi oprezan s njom, da ne najebs. strina njena ti je bila jako poznata po tome. tako se bar prica...
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne jos...ali, uskoro ce mi mAdzik biti novi hobi :evil:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by Wilhelmina
...hriscani bi te spalili na lomaci i zbog praktikovanja medEcine, ne samo zbog crne magije, pa ako ti je cilj da sablaznis neke pravoslavce, samo nacrtaj pentagram na jastuku...
''Formerly, when religion was strong and science weak, men mistook magic for medicine; now, when science is strong and religion weak, men mistake medicine for magic.''
:sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!